Komentovaný E3 trailer RPG akce Horizon: Zero Dawn
Horizon: Zero Dawn Novinka Komentovaný E3 trailer RPG akce Horizon: Zero Dawn

Komentovaný E3 trailer RPG akce Horizon: Zero Dawn

Michal Burian

Michal Burian

Senior producent Mark Norris komentuje gameplay trailer z E3, který nám představil novou PS4 exkluzivitu od tvůrců Killzone.

Reklama

Studio Guerrilla Games na příští rok připravuje zbrusu novou PlayStation 4 exkluzivitu, která zaujme svým zpracováním, respektive obsahem. Jde o akci z pohledu třetí osoby, jež je okořeněna o plnohodnotné RPG prvky. Hrát budeme za mladou lovkyni Aloy. Ta je schopna porozumět strojům připomínající dinosaury. Aloy o nich ví téměř vše, včetně toho jak je porazit. Zde je důležité uvést, že hra nebude obsahovat žádný tutoriál nebo nápovědu, jak jednotlivá robotická monstra skolit. Na vše si budeme muset přijít sami, což je z mého pohledu jen dobře.

Senior producent Mark Norris ve videu stručně vysvětlí pár základních věcí, které jsem napsal o odstavec výše. Ve videu můžete vidět tři různé typy šípů, které využije Aloy při bitvě s robotickým dinosaurem. Samotné zbraně budou tvořit směs přírodních prvků a součástek ze strojů. Spolehnout se budeme muset zejména na luk a již zmíněné typy šípů, ale čas od času se nám dostanou do rukou i mnohem silnější zbraně z mohutných nepřátel.

Horizon: Zero Dawn má být plnohodnotným RPG s postupným získáváním zkušeností, objevováním nových míst a samozřejmě s hlavními i vedlejšími úkoly. S Aloy se budeme moci volně toulat po světě a objevovat různá tajemství.

Po technické stránce běží Horizon na modifikovaném enginu Killzone: Shadow Fall, který byl vylepšen o barvené schéma s červenou a zelenou barvou. V otevřeném světě nebudou překážky a neuvidíme obrazovku s načítáním.

Více informací se o Horizon: Zero Dawn dočtete v našem předešlém zpravodajství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama