Kompilace The Bardʼs Tale Trilogy zdarma pro všechny přispěvatele na Kickstarteru
Novinka Kompilace The Bardʼs Tale Trilogy zdarma pro všechny přispěvatele na Kickstarteru

Kompilace The Bardʼs Tale Trilogy zdarma pro všechny přispěvatele na Kickstarteru

Michal Burian

Michal Burian

1

Stačí přispět na vývoj The Bard’s Tale IV alespoň částkou 20 dolarů.

Reklama

Společnost inXile Entertainment oznámila, že všichni hráči, kteří v rámci probíhající kickstarterové kampaně přispějí na vývoj hry The Bard’s Tale IV částkou alespoň 20 $, obdrží ZDARMA původní hry The Bard’s Tale, The Bard’s Tale II: The Destiny Knight a The Bard’s Tale III: Thief of Fate.

Původní trilogie bude přispěvatelům zaslána ve formě emulovaných verzí hned poté, co bude projekt na Kickstarteru úspěšně zafinancován. Studio inXile Entertainment je však také dohodnuto s původní programátorkou hry The Bard’s Tale III Rebeccou „Burger“ Heinemanovou, že vytvoří aktualizovanou verzi všech tří her na základně jejich buildů pro Apple IIGS, které poběží i na moderních počítačích Windows a Mac. Jakmile budou tyto nové verze připraveny, přispěvatelé je obdrží zcela zdarma.

„Je naprosto úžasné, jak se grafika od vydání těchto prvních her vyvinula – a stejně úžasná je představa, že lidé budou i po těch desetiletích hrát takovéto klasiky. Tyto hry odstartovaly mou kariéru, takže vytváření dalšího dílu je zcela na místě,“ řekl Brian Fargo, výkonný ředitel studia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama