Tvůrci Wasteland 3 pracují na novém ambiciózním RPG
Wasteland 3 Novinka Tvůrci Wasteland 3 pracují na novém ambiciózním RPG

Tvůrci Wasteland 3 pracují na novém ambiciózním RPG

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jejich novinka má být v rámci žánru projektem nové generace.

Reklama

Wasteland 3 je hrou, po které by měl sáhnout každý fanoušek prvních dílů série Fallout. Jedná se totiž o nesmlouvavé RPG, které hráče bere do světa, jenž prošel atomovou válkou. Vývojářské studio inXile Entertainment stojící za touto značkou se skrze tento kus zapsalo do srdce nejednoho hráče. Nyní to podle všeho vypadá tak, že vývojáři pracují na novém projektu. Opět by se mělo jednat o RPG. Spojeno by mělo být s novou ambiciózní značkou, s jejíž pomocí chtějí tvůrci znovu přinést do RPG žánru nějakou tu novinku.

Tvůrci Wasteland 3 pracují na novém ambiciózním RPG

Sami tvůrci chystaný projekt popisují v aktuálně prezentovaném seznamu pracovních pozic jako "RPG nové generace". Hledán je skrze nabídku práce třeba odborník na Unreal Engine, takže nelze vyloučit, že by mohla tato novinka jet na Unreal Engine 5. Vzhledem k pestré minulosti inXile Entertainment a především úspěchu s Wasteland 3, je jejich další projekt nebývale očekávanou záležitostí. Tak uvidíme, kam nás tentokrát vezmou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama