Pracuje inXile Entertainment na FPS hře?
Wasteland 3 Novinka Pracuje inXile Entertainment na FPS hře?

Pracuje inXile Entertainment na FPS hře?

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Naznačuje to nabídka pozic do studia.

Reklama

Nejsou-li vám cizí post-apokalyptická RPG, jistě jste obeznámeni s ukecanou sérií Wasteland, jejíž úplně první díl kdysi položil základy například pro dnes kultovní Fallout.

V srpnu minulého roku posléze vyšel již třetí díl, jenž se odehrával v zamrzlém Coloradu, kam se rangeři po konci druhého dílu rozhodli přesunout, jelikož jejich touha pomáhat a vymáhat zákon je neukojitelná.

Recenzi na tento díl si můžete u nás přečíst zde, kdy jsme hře udělili 7 bodů z 10, přičemž verdikt zněl následovně:

"I potřetí se starému bardovi žánru se svými kolegy, pamatujícími ještě slavnou éru studia Interplay, povedlo vytvořit velmi solidní, příběhově výpravné a dlouhé taktické RPG. Novinka tak se ctí navazuje na odkaz série, která definovala post-apokalyptické hry, ovšem po technické stránce je to nejslabší titul celé trilogie."

Studio má mít posléze ve vývoji další zajímavá RPG, což ředitel studia, Brian Fargo, oznámil už v minulém roce.

Díky inzerátům studia pak zjišťujeme, že minimálně jedno z těchto RPG by mohlo být z pohledu první osoby.

Nabídka práce na několika pozicích (vedoucí designér hratelnosti, hlavní inženýr hratelnosti či umělecký ředitel) totiž hlásí, že budou pracovat na "next-gen akčním RPG s prvky first person stříleček", kde nebudou chybět ani různé bojové schopnosti.

Navíc se také dozvídáme, že se zjevně nebude jednat o pokračování žádné známé značky, jelikož inzerát pro uměleckého ředitele mluví o "mimořádném novém světě".

Většina inzerátů je pro kalifornskou pobočku studia. Louisianský tým posléze také nabízí dvě místa, tentokrát pro animátora a vedoucího osvětlovače, přičemž popisky o práci jsou podobné, tudíž by dávalo smysl, že se jedná o práci na stejném titulu.

Studio přitom zkušenost s FPS hrami má, jelikož v prosinci vydalo VR multiplayerovku Frostpoint VR: Proving Grounds, avšak ta nebyla přijata příliš dobře a nejspíše jste o ní ani nikdy neslyšeli.

Rozhodně se ale těšíme, co nám tento celek přinese příště, přičemž akční RPG z pohledu první osoby by nás rozhodně neurazilo.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama