Komunikaci ve Sword Art Online: Hollow Realization budou ovlivňovat pocity
Novinka Komunikaci ve Sword Art Online: Hollow Realization budou ovlivňovat pocity

Komunikaci ve Sword Art Online: Hollow Realization budou ovlivňovat pocity

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6

Nové obrázky a artworky ze hry ukazují Argo a komunikační systém Emotion Void.

Reklama

Bandai Namco vydalo novou sadu obrázků k chystané hře Sword Art Online: Hollow Realization, která nás opět přenese do světa Sword Art Online. Na screenshotech níže můžete vidět nedávno potvrzenou postavu Arga a komunikační systém Emotion Void. Obě tyto informace v týdnu přineslo aktuální číslo časopisu Dengeki PlayStation.

Emotion Void je klíčovým prvkem pro in-game komunikaci mezi jednotlivými postavami. Každá postava ale má svou vlastní jedinečnou osobnost prezentovanou určitými emocemi, které lze zjistit v nabídce stavu dané osoby. Hráči pak musí být obzvláště opatrní, protože jako v normálním životě, mohou tyto emoce ovlivnit schopnosti postav na bitevním poli. Čím silnější si budete s členy týmu udržovat své vazby, tím účinnější budou vaše akce v průběhu boje.

Prostřednictvím této funkce bude zajímavé sledovat i tajemnou Premiere. Na první pohled se totiž zdá, že zrovna tato dívka nemůže mít vůbec žádné emoce, ale jakmile s ní hráči začnou komunikovat a vrhnou se s ní do boje, budou moci sledovat rozvoj jejich pocitů.

V galerii níže najdete také Argo. Hráčům ve Sword Art Online je známá díky prodeji informací a i zde bude Argo schopná znovu pomoci Kiritovi a jeho přátelům. Ve hře Sword Art Online: Hollow Realization se s touto postavou můžete spojit a těžit tak z jejich zkušeností.

Poslední informace se točí kolem nových velkých bossů. Imperial Taurus a Grand Admiral Taurus totiž dají hráčům zabrat víc, než bývá zvykem. Tato dvojice obřích Taurů spolu umí spolupracovat a dokonce se dokáží spojit a vytvořit silné kombo útoky. Hráči si v tomto případě mohou pomoci přivoláním Fate Dominatora, se kterým se lépe vypořádají s nepředvídatelnými útoky.

V časopisu Dengeki PlayStation doprovázel informace ještě krátký rozhovor s producentem Yosuke Futamim. V něm Futami uvádí, že se do hry vrátí Rain ze Sword Art Online: Lost Song, ale zatím si nejsou tvůrci jisti, v jaké podobě se zde objeví (myšleno spíše jako hratelná nebo NPC postava atp. - poznámka redakce). Futami dále prozradil, že se hráči Sword Art Online: Hollow Realization na PS Vitě budou moci přidat do multiplayeru přes režim "infrastruktury". Bohužel nemáme vůbec počítat s podporou cross-play mezi PlayStation 4 a PS Vita verzemi hry.

Sword Art Online: Hollow Realization vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 a PS Vitu 27. října v a koncem roku také v Severní Americe a v Evropě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama