Koncem roku můžeme na Switchi čekat God Wars: The Complete Legend
Novinka Koncem roku můžeme na Switchi čekat God Wars: The Complete Legend

Koncem roku můžeme na Switchi čekat God Wars: The Complete Legend

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch

Půjde o PS4 a PS Vita verzi hry, obsahující všechna rozšíření a aktualizace.

Reklama

God Wars: The Complete Legend je taktické RPG, které se zaměřuje na tajnou historii Japonska a vypráví ji prostřednictvím folklóru a taktického boje. Hráči sice prožijí tradiční příběhy z historie Japonska, které zemi formovaly, ale ty nám budou podávány pohledem tří válečnických národů, jen trochu jinak. Titul nabízí obrovské množství taktických možností, jak vypilovat svou strategii, od použití různých tříd postav a vybavení, až po velmi inovativní prostředí, které může být velmi těžké zvládnout.

God Wars: The Complete Legend bude obsahovat veškerý obsah a DLC z původní hry God Wars: Future Past, ale přidá zbrusu novou postavu Orihime a expanzi Legend of Yomi. Jde o nový dungeon, který se v 50 lokalitách zaměřuje na příběh Kaguyi. Legend of Yomi nabídne prince Hyugy, Momotara, jeho skupinu jako hratelné postavy a několik různých konců.

Legend of Yomi také obsahuje změny, které se týkají kvality života a jde tak vlastně o definitívní vydání hry. Hráči, kteří již vlastní PS4 a PS Vita verzi hry God Wars: Future Past o nic nepřijdou, protože si budou moci expanzi Legend of Yomi stáhnout jako DLC z PlayStation Network a vylepšení kvality života se dočkají prostřednictvím aktualizace.

God Wars: The Complete Legend vyjde díky společnosti NIS America pro Switch v krabicové verzi i digitálně někdy v průběhu tohoto roku. V Japonsku se tato edice hry bude prodávat také pro PlayStation 4 a PS Vitu.

Více se o hře můžete dočíst v našich předchozích novinkách.

Zdroj: NIS America

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama