Postavy z God Wars: Future Past ve čtvrtém traileru
Novinka Postavy z God Wars: Future Past ve čtvrtém traileru

Postavy z God Wars: Future Past ve čtvrtém traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Taktické RPG u nás vychází o měsíc dříve, než v Japonsku.

Reklama

Na první pohled nádherně vypadajících taktických RPG není nikdy dost a o to větší radost mám, když se nějaké takové objeví. Jedním z těch, které se za chvíli objeví na pultech našich obchodů je bezesporu God Wars: Future Past. Titul spojuje příběhy z knih Kojiki, což jsou nejstarší dochované záznamy japonské historie, a kombinuje je s tradičními japonskými příběhy. Hráči se tak seznámí s životy hrdinů, kteří se nesmazatelně zapsali do dějin země svým bojem proti osudu.

Abyste si udělali představu, jak bude hra vypadat, nabízí vám Kadokawa Games v pořadí čtvrtý oficiální trailer, ve kterém máte možnost seznámit se s hrdiny hry, s bohy, kteří vám budou pomáhat a také se můžete těšit na ukázky z hraní.

Spolu s trailrem jsme se konečně dověděli také datum vydání hry ve své domovině. Paradoxně vyjde God Wars: Future Past v Japonsku pro PlayStation 4 a PS Vitu? po několika odkladech, až 13. dubna, přitom termín uvolnění hry v Evropě je již znám delší dobu a připadl na 31. března.

A jen pro zajímavost, na japonském PlayStation Store je momentálně ke stáhnutí nové PS4 demo hry s názvem The Beginning. Velikost má 3,7GB a nabízí úvod hry, včetně bojových cvičení. Uložená data půjdou použít v plné hře a dokonce budou hráči, kteří demem projdou, odměněni in-game předměty. Zajímalo by mne, kdy se objeví také u nás.

Navíc hráči v Japonsku dostanou za předobjednání hry God Wars: Future Past hned pět bonusů. God Wars Guide Book, kód pro stáhnutí God Wars Theme Song "Toki wo Koete" Fuyumi Sakamoto Full Chorus Version, kód pro stáhnutí Kaguya Initial Strongest Equipment Set (Universal Bow/Hood/Outfit) a dále dva doplňkové scénáře Hyuugano’s Future a A New Opponent.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama