God Wars: Future Past vychází už na konci března
Novinka God Wars: Future Past vychází už na konci března

God Wars: Future Past vychází už na konci března

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Středověké strategické RPG dostalo překvapivé datum vydání.

Reklama

Zázraky se dějí. Jak jinak si vysvětlit to, co se stalo strategickému RPG God Wars: Future Past. V minulém týdnu oznámili Kadokawa Games prostřednictví časopisu Famitsu odložení vydání hry God Wars v Japonsku z plánovaného 23. února na neurčitý duben. Tak nějak se tedy počítalo i s odložením západní verze hry na neurčito.

O to víc je zarážející, ale potěšující, informace vydavatele NIS America, který přišel s konkrétním termínem vydání hry God Wars: Future Past pro Severní Ameriku a Evropu. Pro PlayStation 4 a PS Vitu se ji tedy dočkáme v krabičce i digitálně 28. března v Severní Americe a 31. března v Evropě.

God Wars má navíc obsahovat anglický i japonský dabing s anglickými titulky.

Jak už bylo řečeno v předchozí novince God Wars: Future Past líčí konflikty národů a vzestup mladých vůdců starověkého Japonska. Hlavní roli zde sehrají tři národy: vodní země národu Hyuuga, lesní země národu Fuji a železná země národu Izumo. Titul samotný je určitou směsicí japonského folklóru a pohádek, prezentovaném v nádherném anime stylu.

Celkový vzhled hry je navíc inspirován tradiční japonskou malbou inkoustem a řezbářského umění. Příběh hry pak čerpá z bohatých tradic Japonska a tak vám nabídne aspoň malé sousto. Prostřednictvím úchvatných vypravěčů a řečníků poznáte malý zázrak v podobě zajímavého příběhu a obrovského množství zdejších bohů.

Ve hře najdete postavy, za jejichž vzhledem stojí návrhář z Love Plus Mino Taro, o podobu monster se postaral Sawaki Takeyasu a příběh samotný bude vyprávěn ústy herce Shiro Sana.

Na výběr budete mít více než 30 různých povolání, 250 zbraní a 400 dovedností. Toto RPG využívá klasický kolový bojový systém. Hráči si mohou dále přizpůsobovat své povolání a dovednosti a vytvořit si vlastní skupinu a zvolit díky tomu vhodnou strategii pro boj. Proti vám bude stát bezpočet bohů a nadpřirozených bytostí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama