Připravuje se historické taktické RPG God Wars
Novinka Připravuje se historické taktické RPG God Wars

Připravuje se historické taktické RPG God Wars

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Vyjde celosvětově na konzole PlayStation 4 a PS Vita v příštím roce.

Reklama

God Wars: Beyond Time bylo původně oznámeno loni pod názvem Project Code: Tsukiyomi. Toto taktické RPG líčí konflikty národů a vzestup mladých vůdců starověkého Japonska. Hlavní roli zde sehrají tři národy: vodní země národu Hyuuga, lesní země národu Fuji a železná země národu Izumo. Titul samotný je pak směsicí japonského folklóru a pohádek, představovaném v nádherném anime stylu.

Na výběr bude více než 30 různých povolání, 200 zbraní a 600 dovednosti. Ve hře najdete postavy, za jejichž vzhledem stojí návrhář z Love Plus Mino Taro, dále monstra od Sawaki Takeyasu a příběh samotný bude vyprávět japonský herec Shiro Sano.

Kdysi dávno existovaly tři krásné země, známé jako Fuji, Izumi a Hyuuga. Lidé těchto zemí si říkali Mizuho a nesnášeli boj, žili v míru a harmonii s přírodou a zároveň uctívali duchy svých předků.

Nicméně se zde objevila technologie, využívající železa a kde je kov, tam se začne i bojovat, příroda je stále zničena a duchové předků začnou být ignorovány. V návaznosti na to se začínají objevovat přírodní katastrofy, jako jsou povodně a zemětřesení a aby se předešlo dalším katastrofám a úplnému zničení světa, nabídne jako oběť královna národu Fuji jménem Tsukuyomi svou dceru Sakuya. V předtuše další krize, je Sakuyina mladší sestra Kaguya uvězněna za magickou bariérou, ale Tsukuyomi náhle mizí neznámo kam.

V té době probíhá rovněž povstání sedláků. Toho využije Kaguyin přítel z dětství Kintaro a pokusí se ji zachránit z vězení. Aby zabránili oběti, pokusí se tato dvojice vzít osud země do svých rukou a utíkají z Fuji. Chtějí zjistit, jaké jsou skutečné záměry Tsukuyomi a tak se vydávají na cestu po zemích Mizuho.

Toto RPG využívá klasický kolový bojový systém. Hráči si mohou dále přizpůsobovat své povolání a dovednosti a vytvořit si vlastní skupinu a zvolit díky tomu vhodnou strategii pro boj. Proti vám bude stát bezpočet bohů a nadpřirozených bytostí.

Kadokawa Games hodlají vydat God Wars: Beyond Time pro PlayStation 4 a PS Vitu celosvětově v roce 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama