Koncem února vyjde Painkiller Redemption
Painkiller Novinka Koncem února vyjde Painkiller Redemption

Koncem února vyjde Painkiller Redemption

Michal Burian

Michal Burian

5

Blíží se samostatný datadisk Redemption, k němuž nemusíte vlastnit původního Painkillera <strong>+ informace a galerie</strong>.

Reklama

U vývojového kormidla first-person střílečky Painkiller se vystřídalo již několik tvůrčích celků. Původní díl i s datadiskem Battle out of Hell mělo na svědomí studio People Can Fly, které v současné době připravuje zajímavě vypadající titul Bulletstorm. V roce 2007 jsme se dočkali dílu Overdose od Mindware Studios, které můžete znát díky Cold War či Dreamkiller, a doposud poslední díl vyšel v roce 2009 pod názvem Painkiller: Resurrection od Homegrown Games, tvůrci The Last Chariots of the Gods.

Pokud jste si mysleli, že Resurrection je poslední díl, tak jste se malinko spletli. Vydavatelství Jowood totiž nedávno oznámilo, že na začátek aktuálního kalendářního roku chystá Painkiller Redemption. Podle nejnovějších informací se jedná o samostatný datadisk, k němuž nemusíte vlastnit původní hru.

Království nebeské je ohrožováno nemilosrdnou armádou z pekla. Dva hrdinové, Daniel a Belial, které jistě znáte z předešlých dílů série, spojí své síly a opět se připojí k nekončící bitvě mezi dobrem a zlem.

"Je zrušující čelit bezpočtu hordám monster, která můžete porazit některými opravdu šílenými zbraněmi," říká Markus Reutner, manažer mezinárodního marketingového oddělení ve firmě Jowood. "Máme také úplně nový soundtrack, který ladí se samotnou hrou a dodává atmosféře správný náboj, jenž je důležitý pro zabíjení monster. Jde o skvělou příležitost pro fanoušky série Painkiller i pro nové hráče."

Painkiller Redemption má nabídnout následující:

- 7 až 10 hodin hraní

- Možnost transformovat se do démona jakmile nasbíráte dostatek duší

- Použití okultních sil tarotových karet

- Více než 6000 nepřátel

- Snadno použitelný editor map pro vytváření vlastní lokalit

- Adrenalinový sounctrack

A závěrem to nejdůležitější, Painkiller Redemption vyjde v digitální podobě již 25. února tohoto roku s vylepšenou grafikou, avšak podle skalních fanoušků série se nejedná o převratný titul, který by nabídl něco co původní Painkiller neměl. Možná jste si všimli stejných monster, multiplayerových map i zbraní. I kvůli tomu jsou fanoušci zklamáni a doporučují společnosti Jowood, ať nechá Painkillera odpočívat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama