Koncepty Star Wars: Battlefrontu 2 ukazují herní třídy, klony a novou planetu
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Koncepty Star Wars: Battlefrontu 2 ukazují herní třídy, klony a novou planetu

Koncepty Star Wars: Battlefrontu 2 ukazují herní třídy, klony a novou planetu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

K dispozici je také ukázka prostředí planet Kamino a Hoth, dva nové screenshoty nebo obálka doprovodné knihy Inferno Squad.

Reklama

Během včerejšího odhalení Star Wars: Battlefrontu 2 došlo i na prezentaci několika konceptů z vývoje hry. Dosud nebyly vydány samostatně, takže níže najdete pouhé výřezy, potažmo screenshoty ze streamu. Proto prosím omluvte horší kvalitu většiny obrázků či různé značky, které na nich zůstaly, ale i tak věříme, že svému účelu poslouží dobře.

Včera bylo oznámeno, že se v Battlefrontu 2 vrací systém klasických herních tříd. Hra nabídne celkem čtyři a nesou názvy Officer, Assault, Heavy a Specialist. Včera byl představen render, který ukazuje některé z nich. Můžete se podívat na povstaleckou (nebo odbojářskou?) střelkyni, obrněného stormtroopera Prvního řádu ve verzi zbroje, která bude i ve filmu Poslední z Jediů, důstojníka Prvního řádu a standardního bitevního droida Obchodní federace.

Jeden z konceptů pro změnu ukazuje město na planetě Vardos. Jde o rodnou planetu hlavní hrdinky singleplayerové kampaně jménem Iden Versio. Christie Golden, autorka doprovodné knihy Battlefront 2: Inferno Squad, během odhalení hry prozradila, že když listy stromů na Vardosu přijdou do kontaktu s vodou, krvácí. Moc příjemná planeta, že ano?

Následující koncept je dalším důkazem toho, že na sněžné planetě Hoth budou moci povstalečtí vojáci konečně jezdit na dvounohých (a podle slov Hana Sola dost páchnoucích) tvorech zvaných tauntauni. Na své si však přijdou i příznivci Klonových válek. Dva obrázky zobrazují deštivou planetu Kamino a uvidíte na nich klonované vojáky první generace s Jump Packy, bitevní lodě LAAT/i, jediskou stíhačku Obi-Wana Kenobiho a loď Slave-1, patřící lovci odměn Jangovi Fettovi. Tato loď byla přítomna už v Battlefrontu z roku 2015, i když tehdy se v ní proháněl Boba Fett.

Závěrem tu máme náhled obálky již zmíněné knihy Inferno Squad, jejíž děj se odehrává 4 roky před událostmi kampaně Battlefrontu 2. S ohledem na množství informací a materiálů, které se objevily v posledních dnech, jen dodám, že více detailů o čerstvě odhaleném Star Wars: Battlefrontu 2 se dozvíte z předešlého zpravodajství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama