Koncepty ze zrušeného sci-fi titulu od tvůrců God of War
Novinka Koncepty ze zrušeného sci-fi titulu od tvůrců God of War

Koncepty ze zrušeného sci-fi titulu od tvůrců God of War

Michal Burian

Michal Burian

9

Studio Sony v Santa Monice pracovalo na exkluzivitě pro PlayStation 4, která nás měla zavést do sci-fi světa.

Reklama

Možná si vzpomenete na ukryté poklady ve hře God of War: Ascension, které lákaly na nový projekt studia Sony v Santa Monice. Tvůrci God of War pracovali na PlayStation 4 exkluzivitě, která nás měla zavést do sci-fi světa. Minulý čas je správně, titul byl totiž před mnoha měsíci oficiálně zrušen. Dnes se ale objevily koncepty na stránce umělce Erika San Juana.

V galerii níže si můžete prohlédnout různě typy postav. Nechybí humanoidní typy bytostní, zvířata připomínající jednorožce a také jakýsi dinosauři. Pokud se tak dají nazvat. Dále na artworcích máme vodní tvory a náznak prostředí, v němž se mělo vše odehrávat.

Podle dostupných informací byl projekt s kódovým označením Darkside ve vývoji mnoho let. Údajně do něj Sony měla investovat více než 100 milionu amerických dolarů. Až poté se rozhodla snížit ztrátu a raději sci-fi hru pohřbít. Cesty v herním průmyslu jsou však nevyzpytatelné, třeba se jednoho dne dočkáme znovuzrození. Vedení by mohl přesvědčit případný úspěch Horizon: Zero Dawn od autorů Killzone, stejně tak dost oblíbené Destiny od Bungie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama