Konec Club Nintendo. V plánu je nový věrnostní program
Novinka Konec Club Nintendo. V plánu je nový věrnostní program

Konec Club Nintendo. V plánu je nový věrnostní program

Michal Burian

Michal Burian

2

Nintendo má v plánu něco jiného a postupně bude omezovat služby stávajícího programu.

Reklama

Společnost Nintendo oznámila, že v průběhu letošního roku dojde ke zrušení věrnostního programu Club Nintendo. Místo něho hodlají ještě letos spustit nový věrnostní program, který nebyl blíže specifikován.

Klub skončí 30. září, k omezení dojde ale dříve. Od 1. dubna se v krabičkách s hrami nebudou objevovat kódy pro registraci produktu v Club Nintendo a od 20. dubna nebude možné registrovat žádný produkt v Club Nintendo, včetně digitálních titulů.

Nintendo zatím neupřesnilo, kdy přesně můžeme očekávat podrobnosti o novém věrnostním programu. Akorát jsme se dozvěděli, že jakmile bude nový program spuštěn a zaregistrujete se do něj, tak dostanete zdarma hru Flipnote Studio 3D.

„Děkujeme všem členům Club Nintendo za jejich oddanost k Nintendo hrám a jejich pokračující lásce k našim systémům a postavám. Budeme nabízet desítky nových odměn a stahovatelných her pro naše členy,“ řekl Scott Moffitt, výkonný viceprezident pro prodej a marketing v Nintendo of America.

Připomeňme, že Club Nintendo byl založen v prosinci 2007 jako kombinace předchozích programů VIP 24:7 a Club Member. Za registraci své hry a konzole do klubu dostanete různé bonusy. U nás nebyl Club Nintendo nikdy oficiálně podporován, registrovat jste se do něj mohli, ale dárky za hvězdičky by vám nepřišly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama