Konečně odhalena mapa Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Konečně odhalena mapa Zaklínače 3

Konečně odhalena mapa Zaklínače 3

Michal Burian

Michal Burian

20

Jak velký bude svět v Zaklínači 3? Pojďte se podívat.

Reklama

Rozloha herního světa ve fantasy RPG titulu Zaklínač 3: Divoký hon zajímavá každého hráče, který hru očekává. To byl jeden z důvodu, proč si americký GameSpot dohodl s polským CD Projektem Red exkluzivitu a jako první nám odhaluje kompletní mapu v novém videu, kde nechybí ani gameplay záběry. Záběry byly pořízeny začátkem toho roku.

Pokud si chcete vše v klidu prohlédnout, není nic lepšího než si prohlédnout obrázky níže a detailně prozkoumat každý kout herního světa (chybí Nilfgaard). Všimněte si, že svět není jen jedna velká mapa, svět je rozdělen do dvou map: menší mapa s prologem a větší Severní království (Northern Realm). Nechybí ani souostroví, které můžete navštívit se svou lodí. Cestování na souostroví je jeden z mála případů, kdy v Zaklínači 3 uvidíte načítací obrazovku.

Krom těchto oblastí má CD Projekt Red v záloze ještě další oblasti, které nejsou dosud odhalené. Vývojáři je popisují jako fantastické a nadpřirozené oblasti. O nich se ale nic nedozvíme, aby nebyly vyzrazeny spoilery z příběhu.

Zaklínač 3 vychází 19. května letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Návštěva CD Projektu Red

Gameplay záběry a mapa

Předobjednejte si Zaklínač 3 v našem obchodě GameExpres.cz na PC za 1099 Kč a na konzole PlayStation 4 a Xbox One za 1499 Kč. Všechny verze obsahují české titulky a navíc dostanete postupně 16 DLC zdarma. Slovenští hráči předobjednají na GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama