Konečně víme, jak to vypadá s Tribes
Tribes: Ascend Novinka Konečně víme, jak to vypadá s Tribes

Konečně víme, jak to vypadá s Tribes

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

Dlouhé čtyři měsíce čekali fanoušci Tribes na bližší informace o tom, co studio Hi-Rez udělá s jejich populárním univerzem.

Reklama

Když tvůrci masivně multiplayerové online akce Global Agenda loni v říjnu potvrdili odkoupení značky Tribes, moc fanoušků z toho nadšených nebylo.

Dosud zveřejněné informace ale naznačují, že šlo o ukvapené rozhodnutí. Nově představená multiplayerová akce Tribes: Ascend totiž vypadá po čertech lákavě.

Vývojáři slibují duchovního nástupce Tribes 2, jenž hernímu světu znovu představí krásy této série. A to včetně jetpacků a rozličných vozidel.

Titul je kompletně vystavěn na třetím Unreal Enginu, přičemž jeho digitální vydání na PC a X360 (další platformy nejsou vyloučeny) je předběžně naplánováno na konec tohoto roku.

A aby toho nebylo málo, Hi-Rez rovněž kutí MMO ze stejného světa - Tribes Universe - které se nicméně na trhu objeví teprve až po vydání Ascend.

Detailů o obou projektech je zatím poskrovnu, avšak vývojáři se dušují, že nic neponechají náhodě a nabídnou fanouškům kompaktní zážitek, kombinující různé žánry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama