Paladins jsou free-to-play i na konzolích
Paladins Novinka Paladins jsou free-to-play i na konzolích

Paladins jsou free-to-play i na konzolích

Michal Burian

Michal Burian

12

Paladins je jedinečná střílečka ve fantasy světě, která dovoluje hráčům hrát tak, jak chtějí oni sami, říká šéf vývojářů.

Reklama

Pokud byste hledali nejhranější hru na Steamu za loňský rok, která vyšla ve stejném roce, tak je to bez pochyb fantasy onlinovka Paladins. Díky free-to-play modelu dokázala zaujmout velký počet hráčů, někteří neváhali a zakoupili si takzvaný Founder's Pack s dalšími bonusy za 19,99€.

Hi-Rez Studios se muselo dokonce bránit osočování ze strany hráčů, že jsou Paladins jen kopií střílečky Overwatch od Blizzardu. Naštěstí to dobře dopadlo a Paladins se konečně rozšířili i na konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Na konzolích jsou Paladins také zdarma. Oficiálně je titul stále ve veřejném testování, stejně jako na PC.

„Na počítačích jsme v Paladins přivítali více než 8,5 milionu hráčů. Jsme nadšeni, že můžeme naší hru nabídnout hráčům na konzolích,“ komentoval vydání Todd Harris a připomněl, že Paladins je jedinečná střílečka ve fantasy světě, která dovoluje hráčům hrát tak, jak chtějí oni sami. Navíc si svého hrdinu můžete všemožně přizpůsobit, vybírat můžete z 24 postav.

Důležité je dodat, že cokoliv, co ovlivňuje hratelnost, lze odemknout klasickým hraním. Za peníze lze pořídit jen kosmetické předměty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama