Střílečka Paladins opustí předběžný přístup příští týden
Paladins Novinka Střílečka Paladins opustí předběžný přístup příští týden

Střílečka Paladins opustí předběžný přístup příští týden

Yurris CZ

Yurris CZ

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Po roce a půl předběžného přístupu se hra dočká vydání.

Reklama

Paladins je akční střílečka z první osoby od studia Hi-Rez, kde se bojuje za bohatou paletu hrdinů. Titul mnozí vystihují jako "free-to-play Overwatch" a mají vlastně pravdu. Přestože Paladins je zdarma hratelná kopie již viděného konceptu, musí se uznat kvalita, zábavnost a značná popularita. Za rok a půl předběžného přístupu na PC a konzolích hra oslovila přes 25 milionů hráčů, což je sakra hezké číslo.

Vývojáři světu hrdě oznamují brzké opuštění předběžného přístupu. Paladins budou od 8. května nosit status plné free-to-play hry. Lidé z Hi-Rez slibují pravidelné dávky aktualizací, jež mají opravovat různé glitche a další chyby, kterých si jsou tvůrci vědomi. A to je dobře, sami totiž prohlašují, že hra ještě není v žádném případě hotová.

Pokud jste v Paladins nováčkové nebo si tuto střílečku chcete vyzkoušet právě až s vydáním, měl bych vám představit alespoň trojici základních herních módů. Prvním na seznamu je Siege, jedná se o koncept známý právě z Overwatch. Na začátku musí oba týmy získat startovní bod. Prvnímu týmu, který dosáhne na 100 bodů, se objeví vůz, ten musíte dotlačit do základny nepřátel. Protivníci budou ovšem tuhou překážkou v cestě. Dalším v pořadí je klasický týmový Deathmatch, tento herní režim představovat je více méně zbytečné. První tým, který získá 40 zabití, vítězí. Třetici uzavírá Onslaught. Ve středu mapy se nachází bod, úkolem je ho získat a zároveň udržet pod kontrolou. Po dobu stání na dané pozici tým získává 1 tiket za sekundu, zabitím nepřítele potom 5 tiketů. První tým s počtem 400 tiketů vítězí.

Paladins se dočkají během roku ještě jednoho módu. Autoři se rozhodli, že se svezou na populární vlně battle royalů. Režim ponese příznačný název Battlegrounds. Zmenšující se oblast bude ohraničovat smrtící mlha. Bojovat budeme moci také v týmech na mapě čítající 100 hráčů.

Teď přejdeme k bonusům. Každý hráč, který si hru zahraje v období od 8. do 31. května získá 200 herních krystalů a limitovaný Beta avatar. Pokud si Paladins vyzkoušíte ještě před vydáním, do 7. května se vám odemknou všichni hrdinové. I sami vývojáři svým způsobem oslaví debut hry, na den vydání je totiž naplánovaný 24 hodinový stream. Pro rekapitulaci, Paladins vycházejí oficiálně zdarma 8. května pro PlayStation 4, Xbox One a PC.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama