Konzolové verze Battlefieldu 4 se dočkaly nového uživatelského rozhraní
Battlefield 4 Novinka Konzolové verze Battlefieldu 4 se dočkaly nového uživatelského rozhraní

Konzolové verze Battlefieldu 4 se dočkaly nového uživatelského rozhraní

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Nové rozhraní na Xboxu One a PS4 má propojit všechny novější Battlefieldy a zpříjemnit hraní s přáteli.

Reklama

Na konci června jsme vás informovali o chystaných změnách v užitelském rozhraní Battlefieldu 4, které budou později aplikovány i Battlefield Hardline a chystaný Battlefield 1. Tyto změny nyní dorazily do BF4 ve verzi pro Xbox One a PlayStation 4.

„Když spustíte Battlefield 4 na Xbox One nebo PlayStation 4, zaznamenáte, že všechno vypadá trochu... jinak. Přichází nové uživatelské rozhraní vytvořené s cílem propojit všechny hry Battlefield intuitivnějším a centralizovaným systémem – a začíná se s Battlefieldem 4 na konzolích.

Kromě zásadně předělaného vzhledu přijdou i úpravy ve vlastním způsobu hry s přáteli. Hra družstev doznala hned několik změn, které mají hráčům usnadnit vstup do boje po boku svých známých spolubojovníků.

Aktualizace zahrnuje i mnoho dalších dílčích změn, kterých si postupně všimnete sami. K těm větším patří spuštění systému pro doporučování map, režimů apod. A protože se unifikovaného uživatelského prostředí dočká ke konci roku i Batttlefield 1, získáte možnost snadno přepínat mezi všemi hrami série Battlefield, které vlastníte a používáte.” Tak zní vyjádření na oficiálním webu.

Nutno podotknout, že změny se opravdu týkají jen PS4 a Xboxu One. Na staré konzole Battlefield 1 nevyjde, takže není důvod v jejich případě něco měnit. A o PC nepadlo ani slovo. Někdo by koneckonců mohl namítnout, že několik zmíněných novinek už víceméně pokrývá Battlelog. Ale kdo ví, možná časem dojde i na změny v PC verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama