Kovové interiéry i prosluněná venkovní prostranství, to je Killzone: Shadow Fall
Killzone: Shadow Fall Novinka Kovové interiéry i prosluněná venkovní prostranství, to je Killzone: Shadow Fall

Kovové interiéry i prosluněná venkovní prostranství, to je Killzone: Shadow Fall

Denis Rus

Denis Rus

9

Odvěký souboj ISA a Helghanů pokračuje i na PS4 a vy se nyní můžete podívat na novou sadu obrázků.

Reklama

K nové konzoli od Sony už tak nějak patří nová hra ze série Killzone. PS4 nebude v tomhle ohledu výjimkou a zítra si tak američtí zájemci o konzoli budou moci pořídit zároveň i Killzone: Shadow Fall. Hra si v prvních recenzích odnáší poněkud rozporuplná hodnocení, a zatímco jedni chválí otevřenost úrovní a stealth pasáže, další kritizují malé množství změn oproti předchozím dílům.

Nejvíc to hra schytala od Polygonu, který píše, že i když hra vypadá výtečně, působí jako by se zasekla v čase a mezi launchovými střílečkami se krčí až vzadu za ostatními. Naopak takový Destructoid tvrdí, že Shadow Fall má drobné chybky, ale jedná se víceméně o prkotiny, které nebrání výbornému zážitku. Ať už dopadlo tak či onak, čerstvá várka obrázků vypadá úchvatně a ukazuje mimo jiné pestrost prostředí a vypulírovaný vizuální kabátek.

Pročíst si zatím můžete některou ze zahraničních recenzí.

- Destructoid – 9/10 - Eurogamer – 7/10 - Polygon – 5/10 - IGN – 8/10 - OPM – 8/10 - CVG – bez hodnocení - GameReactor – 8/10 - EveryEye.it – 8/10 - Toronto Sun – 3.5/5 - Kotaku – “Ne” - Gamespot – 7/10 - Gametrailers – 8.8/10

Nové obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama