Krátké představení jedné kapitoly a mapy Battlefieldu 1
Battlefield 1 Novinka Krátké představení jedné kapitoly a mapy Battlefieldu 1

Krátké představení jedné kapitoly a mapy Battlefieldu 1

Michal Burian

Michal Burian

5

Dvě videa, jedna kapitola kampaně a multiplayerová mapa. Představí se vám Avanti Savoia a Empire's Edge.

Reklama

Švédské studio DICE postupně představuje jednotlivé části střílečky Battlefield 1. Dnes pro vás máme dvě krátká videa. První se zaměřilo na jednu část kampaně, konkrétně na kapitolu Avanti Savoia, která se odehrává uprostřed Alp, zatímco druhé video blíže ukáže multiplayerovou mapu Empire's Edge.

Oficiální popis kapitoly Avanti Savoia: Itálie a Rakousko-Uhersko se uprostřed Alp ocitly v patové situaci. Ani jedné straně se zasněženými horskými vrcholy v zádech se nedaří dostat nepřítele do otevřeného prostoru. Italské horské úderné jednotky Arditi se mezitím připravují k provedení neobvyklého útoku. Oblečte svoji uniformu Arditi a vydejte se do hor, kde se italské a rakouské oddíly střetnou v bitvě o strategicky umístěnou pevnost.

Oficiální popis multiplayerové mapy Empire's Edge: U jaderského pobřeží se odehrává lítá bitva na život a na smrt o ovládnutí důležitého území. Skalnaté, dobře opevněné břehy se stanou bojištěm, na kterém se císařství brání obležení. Vlny a bitevní lodě neustávají v náporu na italské pobřeží a kdysi půvabná středomořská vesnice je mechanizovanou válkou změněna k nepoznání.

Zároveň bylo potvrzeno, že na PC bude odemčena frekvence snímků za sekundu. Záležet tak bude pouze na vašem počítači.

V našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk k Battlefieldu 1 získáte exkluzivně velkou 200 gramovou mléčnou belgickou čokoládu v originálním balení s plakátem A1 v podobě dobové mapy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama