Kreativní ředitel Star Wars: The Old Republic opouští Bioware
Star Wars: The Old Republic Novinka Kreativní ředitel Star Wars: The Old Republic opouští Bioware

Kreativní ředitel Star Wars: The Old Republic opouští Bioware

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Windows PC

Vývojáři se MMORPG dál věnují, další update dorazí už 2. srpna.

Reklama

Vývojáři z Bioware zveřejnili na svém blogu příspěvek, v němž se věnují mimo jiné updatu s označením 7.1, kterého se hráči stále populárního MMORPG Star Wars: The Old Republic dočkají už 2. srpna. Vedle toho ale sdíleli zástupci týmu zprávu, že studio opouští po dlouhých šestnácti letech kreativní ředitel projektu Charles Boyd.

„Pořád nemůžu úplně uvěřit tomu, jaké jsem měl štěstí, že jsem mohl pracovat na Star Wars: The Old Republic,“ píše ve vzkazu studiu i fanouškům Boyd, „vášeň, kreativita a oddanost lidí v týmu této hře jsou neuvěřitelné; nemyslím, že dokážu plně vyjádřit, jak moc jsem obdivoval a oceňoval každodenní práci s nimi.“

Příspěvek zdůrazňuje, že u projektu zůstává zkušený tým, který hru pomáhal utvářet. Zvlášť zmiňuje třeba jména producenta Erica Muscoa a scenáristek Ashley Ruhl a Caitlin Sullivan Kelly. „Jsme oddáni budoucnosti SWTOR, zatímco pokračujeme v práci na dalším Dragon Age a Mass Effectu,“ dodává generální manažer Gary McKay.

Bioware láká také na už zmiňovaný update 7.1. Ten má mimo tradiční opravy chyb přidávat do hry nové denní mise pro Republiku i Impérium na planetě Manaan, novou operaci pro osmičlenné týmy, vylepšení pro systém Weapons in Outfitter a klíčová odhalení o Darthu Malgusovi a sithském lordu, jehož relikvie hledal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama