Kromě Zaklínače 3 vychází v květnu a červnu i další zajímavé hry
Novinka Kromě Zaklínače 3 vychází v květnu a červnu i další zajímavé hry

Kromě Zaklínače 3 vychází v květnu a červnu i další zajímavé hry

Redakce

Redakce

<strong>Navíc pro vás máme slevové akce na starší pecky</strong>.

Reklama

Nebudeme vám věšet bulíky na nos, Zaklínač 3: Divoký hon patří bez pochyb mezi nejočekávanější hry letošního roku. Kromě této fantasy RPG pecky, ale vychází i další hry, které si zaslouží vaši pozornost. Navíc pro vás máme i slevové akce na starší tituly, které jste v době jejich vydání možná minuli.

Pojďme to ale vzít hezky postupně a jednotlivé hry si představit a říci si v čem jsou zajímavé. Jako první jsme si pro vás vybrali pochopitelně Zaklínače 3. V tomto epickém RPG dobrodružství – vychází 19. května - na vás čeká otevřený fantasy svět, do kterého je zasazen příběh neohroženého Geralta z Rivie. Pokud si vyberete právě Zaklínače 3, můžete si být jisti tím, že rozhodně neprohloupíte a investované peníze vás nebudou mrzet. Geralt totiž nabídne nepřeberné množství obsahu s desítkami hodin přetrvávající zábavy. Pokud budete chtít splnit všechny questy, tak si připravte ve svém volnu 200 hodin.

Více informací se o Zaklínači 3 dočtete v našem obchodě GameExpres.cz, kde hru předobjednáte za 1099 Kč na PC a 1499 Kč na PlayStation 4 a Xbox One. Ke své objednávce kromě hry dostanete zdarma 16 dodatečných balíčků.

Nemáte Xbox One? Vvyužijte našich výhodných balíčků s konzolí Xbox One a hrou a vyberte si jeden z mnoha.

Ne každému ale RPG sedne. Hledáte-li střílečku na odreagování a bavil vás loňský Wolfenstein: New Order, tak rozhodně šáhněte po samostatném datadisku Wolfenstein: The Old Blood, který vychází 15. května za krásných 559 Kč ve verzích pro PC a Xbox One, PlayStation 4 verze jen za 539 Kč. The Old Blood je prequel rozdělený na dvě části.

Nejprve B.J. Blazkowicze čeká střet se šíleným vězeňským dozorcem, k němuž dojde během jeho vloupání do hradu Wolfenstein, kde se pokusí ukrást souřadnice komplexu generála Deathsheada. Ve druhé části budete pátrat po souřadnicích do Wulfburgu, kde posedlá nacistická archeoložka vykopává nebezpečné artefakty, jež mohou na svět vypustit prastaré temné síly. Každopádně si můžete být jisti tím, že Wolfenstein bude opět hodně zábavný a krvavý.

Pojďme si trošku oddychnout od střílení a zabíjení příšer v ambiciózních závodech Project Cars od Slightly Mad Studios, které mohou být u vás již 8. května. Pokud hledáte nejrealističtější, nejkrásnější, nejpůsobivější a z technického pohledu nejvyspělejší závodní hru světa, tak Project Cars je jasnou volbou - 999 Kč na PC a 1499 Kč na PS4 a Xbox One. Navíc s bonusovým rozšířením zdarma.

Startujeme motory a připravujeme se na start. V polovině června se přiřítí oficiální licencované závody Formule 1 od Codemasters. Jde o další ročník oblíbené závodní série, který přinese nejen aktualizované soupisky a pravidla, nebo turbomotory, ale také mnoho vylepšení díky novému enginu a zaměření na novou generaci konzolí. K F1 2015 na PC za 999 Kč a PS4 a Xbox One za 1499 Kč vám navíc zdarma dáme přívěšek na klíče ve tvaru formule.

Slyšeli jste to? To byl klakson projíždějícího kamionu, který je na cestě ze Švédska do Prahy. Jak je to možné? Inu, 7. května vychází datadisk Euro Truck Simulator 2: Skandinávie, který do populárního kamionového simulátoru od českého studia SCS Software přidává Švédsko, Norsko a Dánsko. Za 370 Kč si můžete ETS2 rozšířit i vy a prohánět se po severských dálnicích. My vám navíc k předobjednávce dáme zdarma dárek v podobě velmi pěkného plakátu.

Příznivci zemědělství pozor. Od 19. května si budete moci konečně zahrát Farming Simulator 15 i na konzolích PlayStation 4, PS3, Xbox One a Xbox 360. Nemusíte tak sedět na židli, ale můžete se pohodlně rozvalit na svém gauči a užívat si Farming Simulator 15 na velké televizi, kde nebudou chybět detailně zpracované stroje s pěknou grafikou a fyzikou. Na GameExpres.cz pro vás máme bonusový traktor Lamborghini Nitro 12 T4i o výkonu motoru 87 kW.

Nemáte ještě úžasné Grand Theft Auto V? Nevadí, my pro vás máme všech pět verzí, ke kterým vám navíc dáme minci pro štěstí v zlaté barvě. Součástí PC (1347 Kč), PS4 (1599 Kč) a Xbox One (1699 Kč) verzí je navíc bonus 1 200 000 dolarů do hry.

Dnes začíná Mistrovství světa v hokeji a vy můžete být u toho ve virtuální podobě. Stačí si totiž koupit zlevněné NHL 15 s českými titulky pro PS4, Xbox One, PS3 nebo X360 za necelých 1100 Kč a společně s naší reprezentací se pokusit o zisk dalšího zlata. Nechybí ani drsnější zámořská soutěž s bojem o Stanley Cup.

Dnešní přehled zajímavostí z našeho obchodu GameExpres uzavřeme zlevněnými závody The Crew na PC a všechny čtyři konzole a předplatným Xbox Live Gold na 12 měsíců za pouhých 999 Kč. A propos, pokud chcete Microsoft Points, tak 4200 bodů můžete mít za pouhých 1099 Kč, 800 bodů za 279 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama