Kupte si notebook Asus s garancí spolehlivosti
Novinka Kupte si notebook Asus s garancí spolehlivosti

Kupte si notebook Asus s garancí spolehlivosti

Redakce

Redakce

Jen si to představte, koupíte si notebook a ten se vám během roku rozbije. U Asusu žádný problém. Zařízení vám zdarma opraví a ještě vrátí peníze. Týká se i nabušených notebooků z řady Republic of Gamers!

Reklama

Chcete si koupit výkonný herní notebook pro paření her nebo standardní notebook pro práci a surfování na internetu, ale máte strach, že by se vám mohl brzy porouchat a vy budete mít s reklamací tak akorát starosti? U Asusu žádný problém. Notebooky od společnosti Asus si totiž dlouhodobě ve statistikách RMA stojí velmi dobře a jejich poruchovost patří mezi výrobci k vůbec nejnižším.

Pokud vás ani to nepřesvědčí, pak právě pro vás má Asus další lákadlo. 23. února letošního roku byl v České republice spuštěn unikátní program „ASUS 100% záruka spolehlivosti“. Tento program vám garantuje, že u každého zakoupeného notebooku nebo konvertibilního zařízení značky Asus dostanete speciální záruku. Ta vám zajistí, že v případě reklamace v servisu dostanete zpátky nejen opravené zařízení, ale i částku rovnající se maloobchodní ceně zařízení.

Pokud budete chtít této garance nad rámec zákonné záruky využít, stačí jen zaregistrovat svůj notebook společně s nákupním dokladem na webových stránkách www.asus-zaruka.cz, a to do 15 dní od jeho nákupu. Poté máte automaticky nárok nejen na opravu v autorizovaném servisu v rámci běžné záruky ale také na vrácení peněz u produktů Asus, u kterých se projeví technická závada mezi 14. a 365. dnem od data nákupu.

Pro nás hráče je nejlepší, že se „ASUS 100% záruka spolehlivosti“ týká i nabušených notebooků z řady Republic of Gamers (ROG), které u nás dlouhodobě patří mezi nejpopulárnější herní stroje - nejen pro výstřední design ale i naprosto nekompromisní herní výkon, který každá další generace přináší. Je jasné, že nejde o notebooky za 10 tisíc, ale tím spíš se taková investice za daných podmínek vyplatí. Koupíte-li si nejvýkonnější mašinu G751, jež už opravdu není za hubičku, je jasné, že o vaše peníze prostě díky akci Asusu přijít nemůžete. Specifikace tohoto herního monstra opravdu budí respekt: kromě zmíněné grafiky tu máme Intel Core i7, SSD o kapacitě 512 GB + 2 TB HDD, obří 16GB RAM a samozřejmě Full HD displej na 17“ displeji, což bychom čekali spíš u herních PC sestav.

Chcete hrát GTA V nebo nejnovější herní pecky na nejvyšší detaily? V tom případě by vás velkorysá nabídka Asusu mohla přesvědčit, že to bude právě na nějakém jejich ROG notebooku.

Stále tomu nevěříte? Tak se podívejte na komiks, který vám vše vysvětlí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama