Kupte si ve slevě Assassin's Creed Syndicate, The Crew nebo Rainbow Six: Siege
Novinka Kupte si ve slevě Assassin's Creed Syndicate, The Crew nebo Rainbow Six: Siege

Kupte si ve slevě Assassin's Creed Syndicate, The Crew nebo Rainbow Six: Siege

Redakce

Redakce

Využijte jedinečné nabídky a kupte si ve slevě vybrané pecky od Ubisoftu, které stojí za to si zahrát.

Reklama

V průběhu roku vyjde spousta kvalitních her. Je tak dost možné, že vám některý zajímavý titul utekl a vy jste si ho ještě nezahráli. Dávejte tak velký pozor, v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk právě probíhá sleva na vybrané pecky od Ubisoftu, které stojí za to si zahrát.

Vaší pozornost si zaslouží dobrodružná akce Assassins Creed: Syndicate. Odehrává se v industriálním Londýně z 19. století, kde Jacob Frey společně se svým dvojčetem, sestrou Evie, změní s vaší pomocí osudy milionů lidí. Postavíte se do vedení podsvětí a vytrhnete Londýn z nadvlády korupce.

Assassins Creed: Syndicate jsme pro vás zlevnili na 599 Kč/19,99€ ve verzi pro PC a na 899 Kč/29,99€ ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One. Na všech třech platformách nechybí profesionální české titulky.

Milovníky rychlých a napínavých arkádových závodů potěší The Crew, které na dlani nabízí Severní Ameriku. Pokud jste připraveni na desítky hodin zábavy, potom si u nás kupte The Crew: Wild Run Edition s původní hrou a expanzí s motorkami a dalšími adrenalinovými šílenostmi za 599 Kč/19,99€ pro PC a 699 Kč/24,99€ pro PlayStation 4 a Xbox One.

Chtěli byste raději taktickou multiplayerovou střílečku? Tak to neváhejte a pořiďte si Rainbow Six: Siege za 599 Kč/20,99€ pro PC a 899 Kč/29,99€ pro PlayStation 4 a Xbox One.

Vraťme se ještě k akčnímu dobrodružství. Tentokrát ale nebude řeč o Assassins Creed, nýbrž Watch Dogs. Letos na podzim by mělo vyjít pokračování. Abyste byli v obraze, rozhodně si zahrajte první díl s českými titulky na PC za 279 Kč/9,99€, 699 Kč/24,99€ v případě PS4 a Xbox One nebo 399 Kč/13,99€ u PS3 a Xboxu 360.

Ušetřit můžete také u tanečního Just Dance 2016 za 899 Kč/29,99€ na PS4, Xbox One a Wii U a 799 Kč/27,99€ na PS3 a Xboxu 360.

Fanoušci Assassins Creed by neměli minout elegantní a smrtící zbraň, která na první pohled působí jako obyčejná vycházková hůl, skrývají se v ní ale hned dvě smrtící čepele. Tuhle sběratelskou krásku prodáváme za 999 Kč/36,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama