Kyberpunkový The Ascent pravděpodobně vyjde na PS4 a PS5
The Ascent Novinka Kyberpunkový The Ascent pravděpodobně vyjde na PS4 a PS5

Kyberpunkový The Ascent pravděpodobně vyjde na PS4 a PS5

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Naznačuje do nedávné hodnocení.

Reklama

Povedená cyberpunk top-down střílečka The Ascent, od indie studia Neon Giant, se pravděpodobně brzy podívá také na konzole PlayStation 4 a PlayStation 5. Naznačuje to hodnocení na tchajwanských webových stránkách Entertainment Software Rating Information. Zde jsou právě uvedeny samostatné seznamy hry pro PS4 i PS5 verzi. Podle výpisů se o hru, kterou na západě vydává společnost Curve Digital, možná postará korejský vydavatel H2 Interactive, alespoň co se týká tchajwanské vydání.

Hra je prozatím stále exkluzivním titulem pro PC a konzole Xbox. Od svého vydání je i nadále součástí knihovny předplatného Xbox Game Pass. Tvůrci hry ovšem už dříve uvedli, že si jsou vědomi poptávky po PlayStation verzi, přičemž vzkázali, aby fanoušci vyhlíželi případné nové informace. V říjnu se autoři k PlayStation verzi vyjádřili skrze oficiální Twitter účet hry. "Děkujeme, že jste nám dali vědět, že byste rádi viděli The Ascent na PS5! Ačkoli v tuto chvíli nemáme co oznámit, chceme, abyste věděli, že vás slyšíme a tým si je vědom poptávky po verzi pro PS5. Sledujte aktuální informace přímo zde na našem Twitteru!" píše se v příspěvku.

The Ascent se odehrává ve futuristickém kyberpunkovém světě a staví hráče do role pracovníka megakorporace The Ascent Group, která se náhle a bez varování zhroutí, což vede k anarchii. Hlavní postava, tedy samotný hráč, se snaží zabránit ostatním korporacím převzít kontrolu nad městem, a zároveň zjistit, co se stalo s The Ascent Group. V naší recenzi si hra vysloužila silných 9 bodů a kromě špičkového ovládaní jsme také pozitivně hodnotili zdařilé RPG prvky, propracovaný svět, nebo působivou hudbu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama