Lákadlo na víkendové představení Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka Lákadlo na víkendové představení Star Wars Jedi: Fallen Order

Lákadlo na víkendové představení Star Wars Jedi: Fallen Order

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Zničený světelný meč symbolizuje pád řádu Jedi.

Reklama

V sobotu po půl deváté večer našeho času proběhne na akci Star Wars Celebration v Chicagu plnohodnotné představení singleplayrové akční adventury Star Wars Jedi: Fallen Order od Electronic Arts a studia Respawn Entertainment. Vývojáři série Titanfall a battle royale akce Apex Legends mají v plánu hodinový diskuzní panel, kde odpoví na otázky fanoušků a určitě zveřejní i přesné datum vydání, platformy a konkrétní detaily o samotné hře a zakotvení do kanonického světa Star Wars. Určitě můžeme očekávat i trailer.

Na událost prozatím láká animovaný obrázek, na němž je rukojeť světelného meče, který má zničený konec a pravděpodobně vyvolává modrou čepel. Dost možná jde ale o polovinu dvojitého meče, jenž byl rozseknut jiným mečem, třeba Dartha Vadera či některého z Inkvizitorů, tedy lovců přeživších Jediů. Symboly přitom mohou poukazovat na nějaký chrám či jinou památku řádu Jedi. Nejen z komiksů a animovaného seriálu Povstalci koneckonců víme, že jediských útočišť bylo po galaxii rozeseto více, byť většina z nich se v éře nástupu Impéria dříve či později dostala pod kontrolu císaře Palpatina.

Prozatím stále platí, že se ve Fallen Orderu vžijeme do role učedníka Jedi, který přežil vyhlazení řádu v rámci rozkazu 66. Celý příběh akční adventury se tak má odehrávat několik let po událostech filmové Pomsty Sithů. Hru údajně pohání Unreal Engine 4 a s určitostí vyjde koncem letošního roku, pravděpodobně několik týdnů před uvedením očekávané filmové deváté epizody, která bude odhalena o den dříve, tedy tento pátek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama