Lando Calrissian a Dengar hvězdami DLC Bespin pro Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront Novinka Lando Calrissian a Dengar hvězdami DLC Bespin pro Star Wars: Battlefront

Lando Calrissian a Dengar hvězdami DLC Bespin pro Star Wars: Battlefront

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Kromě druhého placeného DLC tvůrci chystají také další bezplatný obsah v čele s novým offline režimem.

Reklama

Pokud stále hrajete Star Wars: Battlefront, jistě vás potěší, že EA a DICE nekončí s bezplatnou podporou hry. V následujících několika měsících chystají více in-game událostí, konkrétně víkendů nabízejících dvojnásobné skóre, komunitních misí a odměn za prosté přihlášení do hry. Hráči mají mít zkrátka více možností, jak získávat zkušenostní body, kredity a nové předměty.

Když už je řeč o nových předmětech, počítá se i s dalšími Hutt kontrakty, díky nimž bude možné odemknout nové Star karty v čele s kartami Berserker Trait, Bacta Bomb a Ion Neutralizer.

Tvůrci plánují i speciální, zatím nepřiblížené aktivity na 4. květen, jenž je mezi fanoušky Star Wars vnímán jako oficiální Star Wars den. Zkrátka proto, že „May the Fourth“ (May the 4th) zní skoro stejně jako „May the Force“.

Těšit se můžete také na další obsah, na který prý fanoušci čekají, zejména nové způsoby, jak hrát Battlefront offline. Vypadá to, že se v DICE konečně dokopali k možnosti hrát tradiční multiplayerové zápasy proti botům.

Kromě bezplatného obsahu vývojáři poodhalili několik detailů i o placeném obsahu. V červnu dorazí druhé DLC s názvem Bespin, které nabídne čtyři nové mapy s podporou nejpopulárnějších herních módů, včetně Fighter Squadronu a Walker Assault. Takže ano, do oblačného města zavítají kráčející kolosy AT-AT, což by mohla být zajímavá podívaná.

Samozřejmostí jsou další zbraně a Star karty, nový herní mód a také dvě nové speciální postavy. Za povstalce bude kopat Lando Calrissian, kterého určitě není třeba zvlášť představovat, řady Impéria pak posílí Dengar. Toho už dost možná znát nebudete, ale stručně řečeno jde o lovce odměn a kolegu Boby Fetta, pro něhož je charakteristická bílo-hnědá zbroj a hlava omotaná hadrem.

EA a DICE závěrem potvrzují, že dvě speciální postavy zahrne i třetí DLC Death Star a čtvrtý, zatím nepřiblížený přídavek. Více o nových hrdinech se máme dozvědět v průběhu léta. Zatím můžeme spekulovat například nad tím, jestli vývojáři podobně jako v případě postav z původní hry sáhnou po imitátorovi nebo jestli pro dabing Landa přizvou herce Billyho Dee Williamse, který Landa ztvárnil. Williams daboval sám sebe už v legendární hře Jedi Knight 2: Jedi Outcast a v animovaném seriálu Rebels, takže by na to nejspíš měl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama