Launch party Assassin's Creed: Bratrstvo v archívu
Novinka Launch party Assassin's Creed: Bratrstvo v archívu

Launch party Assassin's Creed: Bratrstvo v archívu

Petr Vojtěch

Petr Vojtěch

2

S příchodem dalšího dílu Assassin’s Creed jsme si pro vás přichystali velkolepou párty! Účast byla velká a to nejen na místě, ale také v našem živém vysílání.

Reklama

Neuvěřitelná párty, která vyvrcholila obrovským odpočtem! Tak lze jednoduše charakterizovat večer plný překvapení, zajímavých informací, soutěží a dramatických rozhovorů. Fanoušci hry Assassin's Creed po celý večer čekali na zahájení půlnočního prodeje hry v České republice a rozhodně se nenudili.

Společně s Ondřejem Broukalem se Fiola a Bedikk postarali o moderování živého přenosu z pražské Casa Gelmi. Prakticky čtyřhodinový přenos mohl skončit mnoha způsoby, nakonec však po celý večer panovala v sále příjemná atmosféra a magické odpočítávání vydání hry mělo své grády.

Zároveň dodáváme, že vítězem naší soutěže o CODEX edici hry Assassin's Creed: Brotherhood je uživatel Šuplík - Michal Staněk.

Pozor! Jedná se o absolutně nezkrácený záznam. Čtyř hodinový přenos je oproti klasické Indianovské hodině úplně jiné kafe. Děkujeme všem, kteří měli trpělivost, a rovněž doufáme, že si archív pořádně užijete!

Podívat se můžete na Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama