Lednový update Star Wars: Battlefront má nabídnout novou mapu a obleky pro hrdiny
Star Wars: Battlefront Novinka Lednový update Star Wars: Battlefront má nabídnout novou mapu a obleky pro hrdiny

Lednový update Star Wars: Battlefront má nabídnout novou mapu a obleky pro hrdiny

Martin Cvrček

Martin Cvrček

23

Podle všeho můžeme očekávat mapu z planety Tatooine a nové obleky pro Luka a Leiu. Pravděpodobně se ale dočkáme i něčeho pro Hana Sola.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že EA a DICE chystají v průběhu ledna vydat novou aktualizaci pro Star Wars: Battlefront. O konkrétním datu vydání a náplni ale zatím nechce nikdo mluvit a EA se neustále ohání tvrzením, že se podrobnosti dozvíme brzy. Nicméně by bylo nesmyslné, aby lednový update nevyšel v lednu.

Také víme, že update má zahrnout jistý bezplatný obsah, jenž má být minimálně z části odměnou za splnění komunitní výzvy. Ta probíhala na konci prosince a spočívala v odehrání určitého počtu hodin v roli Luka Skywalkera a Hana Sola. I v tomto případě ale nikdo ze zodpovědných lidí nechtěl prozradit nic bližšího.

Detaily nakonec prozradilo video od brazilského EA. Pořád nevíme, kdy přesně lednový update vyjde, ale konečně známe detaily o bezplatném obsahu. Jak se zdá, odměnou za splnění výzy má být nový ohoz pro Luka Skywalkera. Ten má doplňovat nové oblečení Leiy Organy, naštěstí ale nezůstane jen u odlišných skinů, takže lednový update zahrne i novou mapu z prostředí planety Tatooine. Ve videu se mluví i o přidání denních výzev a možnosti zakládat soukromé zápasy.

Na oficiální potvrzení informací stále čekáme, ale zatím není moc důvodů, proč jim nevěřit. Třeba nové obleky dávají dokonalý smysl, hráči si často stěžují na to, že je nesmysl, aby Leia všude běhala v obleku, který měla při bitvě o Hoth. Leckomu také nevoní Lukova podoba z Návratu Jediho, která může kvůli filmovým reáliím působit při bitvě o Hoth poněkud nepatřičně.

Je tedy možné, že lidé z DICE dají Leie univerzálnější ohoz a Luka v prostředí zasněžené planety konečně naroubují do ikonické letecké kombinézy a dají mu modrý světelný meč. Koneckonců komunitní manažer s přezdívkou Sledgehammer70 potvrdil, že úspěch v komunitní výzvě se má projevit právě na Hothu. Komunitní manažer ale zmínil také to, že se má odměna týkat nejen Luka, ale i Hana Sola, takže je možné, že se něčeho dočká i jeho postava.

O tom, nakolik hra potřebuje další mapu z Tatooinu, bychom mohli určitě vést dlouhé spory. Osobně ale nepochybuji o tom, že si bude nejeden hráč stěžovat na to, že díky bezplatnému DLC Battle of Jakku je ve hře víc než dost pouštních map a že by se tvůrci měli konečně vrhnout na jiné planety. Ty si však mohou syslit až do placených DLC. Všichni se ale nepochybně shodnou na tom, že s ohledem na úbytek hráčů je nový obsah potřeba jako sůl.

Na tomto místě bylo původně video od brazilské pobočky EA, o němž píšeme v textu. Nedlouho po vydání novinky ale bylo smazáno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama