Lednový žebříček prodejů v Xzone ovládl Dead Space
Dead Space Remake Novinka Lednový žebříček prodejů v Xzone ovládl Dead Space

Lednový žebříček prodejů v Xzone ovládl Dead Space

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Úspěch slavil také Forspoken.

Reklama

Společnost Xzone dlouhodobě přichází se statistikami, jež prezentují výsledky předchozích měsíců. Leden se stal měsícem, jemuž zcela dominoval Dead Space Remake, za nímž se umístil Zaklínač 3: Divoký hon – Kompletní edice, následovaný Forspoken dostupným pouze v PS5 edici. V tabulce nejprodávanějších her nescházel ani God of War Ragnarök, FIFA 23 nebo Gran Turismo 7. Dá se říci, že se vedlo primárně konzolovým titulům.

Nejprodávanější konzolí ledna se stal opět PlayStation 5 ve dvou verzích, za nimiž se umístilo Nintendo Switch, které si stabilně drží třetí příčku. Pokud jde o merch tak je nutné říci, že se skutečně dobře vedlo knihám Level – O hrách a lidech a The Art of Kingdom Come: Deliverance. V TOP 5 se podařilo však umístit také figurkám, nebo zaklínačskému přívěšku. Knížky jsou pro Xzone natolik zásadním artiklem, že mají dokonce svou vlastní kategorii, jíž ovládl Level – O hrách a lidech následovaný The Art of Kingdom Come: Deliverance. Celkově jde vidět, že přestože je leden relativně klidným měsícem, herní průmysl nikdy nespí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama