Legendární Xbox 360 ovladač se vrací
Xbox 360 Novinka Legendární Xbox 360 ovladač se vrací

Legendární Xbox 360 ovladač se vrací

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Jeho nová verze je určena pro PC a Xbox Series X/S.

Reklama

Společně s konzolí Xbox 360 vydal Microsoft 17 let zpátky rovněž oficiální ovladač, který byl primárně určený právě pro tuto platformu. Díky robustnímu zpracování a celkově pozitivním ohlasům si však ovladač Xbox 360 brzy našel cestu i na PC, kde byl dlouhou dobu jasnou volbou pro hráče, kteří nevěřili často méně kvalitním ovladačům od jiných společností.

Pokud jste si tento gamepad ve své době také oblíbili, tak pro vás máme dobrou zprávu. Společnost Hyperkin totiž ve spolupráci s Microsoftem oznámila, že začne tento gamepad opět vyrábět. Produkt bude mít oficiální licenci Microsoftu, takže by se nemělo jednat o nějakou levnou kopii. Hyperkin ostatně před časem na trh přineslo novou verzi ovladače pro původní Xbox.

V zásadě se jedná o repliku původního ovladače, takže byste měli z pohledu rozložení jednotlivých tlačítek i samotného zpracování produkt, dostat téměř identický produkt jako před sedmnácti roky. Společnost Hyperskin, která svůj nový gamepad pojmenovala Xenon, upozorňuje, že bude vyrábět pouze drátovou variantu ovladače, což může být pro některé hráče v dnešní době překážka.

Potěší naopak seznam podporovaných zařízení, mezi kterými najdeme kromě konzolí Xbox Series X, Xbox Series S a Xbox One také PC. K dispozici má být hned několik barevných variant. Datum vydání ani cenu zatím neznáme. Otazník zatím visí i nad případnou dostupností tohoto zařízení v České republice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama