Léto s Battlefieldem 1 ve znamení nových map, zbraní a dalšího obsahu
Battlefield 1 Novinka Léto s Battlefieldem 1 ve znamení nových map, zbraní a dalšího obsahu

Léto s Battlefieldem 1 ve znamení nových map, zbraní a dalšího obsahu

Michal Burian

Michal Burian

18

Představena mapa Prise de Tahure, je umístěna do kulis tzv. Nivellovy ofenzívy.

Reklama

Lidé ze studia DICE zveřejnili na oficiálních stránkách nový blogový článek, ve kterém představují nadcházející obsah do střílečky Battlefield 1. Hráči se mohou v průběhu léta těšit na nové mapy, zbraně a další obsah.

V první řadě vývojáři zopakovali, že Battlefield 1 přechází na systém měsíčních aktualizací, novinky o chystaném obsahu tak budou přicházet v kratších intervalech.

První představenou mapou je Prise de Tahure, jež bude již brzy uvolněna do testování na komunitní testovací platformě CTE. Prise de Tahure je umístěna do kulis tzv. Nivellovy ofenzívy a její příběhovou kostru tvoří zoufalá snaha francouzských jednotek udržet znovuobsazenou vrchovinu v regionu Butte-de-Tahure. Zákopová frontová linie protíná několik vesnic, kterým uprostřed neustávajících střetů německých a francouzských jednotek hrozí naprosté zničení. Obě strany byly odhodlány bojovat do posledního muže. Dobrá taktika a přizpůsobivost zároveň mohou protivníka rychle zlomit.

Zároveň se blíží vydání již dříve představené noční mapy Nivelle Nights. Dojde k němu v červnu, nejprve ji dostanou předplatitelé s Premium Passem, později i ostatní. Mapa Nivelle Nights je zasazena do oblasti v okolí obcí Malmaison a Soupir. Chytit a nepustit – v tomto duchu se ponesou boje o každý centimetr země.

„Další test funkce Premium Friends, která předplatitelům Battlefield 1 Premium umožňuje sdílet mapy se spoluhráči, se momentálně chýlí ke konci. Pokud jste ji vyzkoušeli, doufáme, že jste spokojení. Děkujeme za veškerou zpětnou vazbu. Zároveň vás chceme ujistit, že Premium Friends mají velkou budoucnost, kterou opět brzy přiblížíme,“ dočteme se ve zprávě.

Květnová aktualizace už brzy: „Aktualizace pro Battlefield 1 přinášejí s novým obsahem i opravy a změny základní hry, na kterých samozřejmě soustavně pracujeme. Hra se tak v rámci květnové aktualizace už brzy dočká dalších vylepšení a úprav. Těšit se mohou zejména fanoušci módu Operations: chystají se playlisty a zjednodušení přístupu do hry. Plné znění všech změn a oprav zveřejníme už brzy.“

10. června ve večerních hodinách (od 21:00) se můžeme těšit na tiskovou konferenci Electronic Arts v rámci EA Play v Los Angeles. Vydavatelství slibuje další novinky o Battlefieldu 1, včetně placené expanze In the Name of the Tsar s prvními záběry z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama