Letošní E3 bude pouze online formou
Novinka Letošní E3 bude pouze online formou

Letošní E3 bude pouze online formou

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

I tak má na nás čekat nabitý program.

Reklama

Jeden z největších svátků všech herních nadšenců, The Electronic Entertainment Expo, tedy E3, bude letošní rok online. Informoval o tom magazín VGC s tím, že organizátoři této show, The Entertainment Software Association (ESA), prosazují plány na uskutečnění této digitální akce letos v létě.

Podle dokumentů upřesňujících informace o E3 2021, jež byly zaslané herním vydavatelským studiím, by měla letošní E3 zahrnovat tři dny přímého přenosu, a to od 15. do 17. června. Záměrem ESA je uspořádat několik dvouhodinových hlavních přednášek od herních partnerů, předávání cen, Preview Night 14. ledna a další menší streamy od vydavatelů her, influencerů a mediálních partnerů.

Organizátoři údajně rovněž umožní partnerským společnostem vzdáleně streamovat hratelné ukázky her do médií, za pomoci individuálních vývojářů. Podle návrhu by typický den letošní E3 začal živým vysílání od 10:00 do 22:00 východního standardního času, s regionálními reprízami naplánovanými po Evropě, Číně a na Středním východě.

Show E3 byla jedním z největších každoročních událostí ve světě videoher. Minulý ročník byl ovšem z důvodu koronavirové pandemie zrušen. Když se rovněž nepodařilo uskutečnit navrhovanou online show, ESA slíbila, že v červnu 2021 se uskuteční pozměněná E3. Není zatím ovšem jasné, kteří vydavatelé a společnosti se budou akce účastnit. V minulosti E3 přišla o některé významné vydavatele, jako například EA, Sony a Activision, kteří show opustili ještě před jejím zrušením v roce 2020. Mnoho společností tak uskutečnilo své vlastní show a mnozí v nich chtějí pokračovat.

Dlouholetý spolupracovník a moderátor E3 Geoff Keighley, který opustil E3 minulý rok kvůli neshodám ohledně jejího směru, uvedl, že se do letošní E3 zapojovat nebude.

Po úniku těchto informací rovněž ESA uvedla, že opětovné získání důvěry mediálních partnerů je její nejvyšší prioritou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama