Letošní EA Play proběhne 9. až 11. června
Anthem Novinka Letošní EA Play proběhne 9. až 11. června

Letošní EA Play proběhne 9. až 11. června

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Na EA Play, která spojuje obdobu E3 konference a možnost vyzkoušet některé připravované tituly, si budete moci zahrát i nový Battlefield.

Reklama

Už jsme si zvykli, že společnost Electronic Arts pořádá každý rok paralelně s výstavou E3 akci EA Play. Nejen že nabízí tiskovou konferenci EA, ale navíc dává návštěvníkům možnost zahrát si některé připravované tituly.

Letošní EA Play proběhne v Hollywood Palladiu od 9. do 11. června 2018. Ti, kteří se akce zúčastní, dostanou možnost zahrát si letošní sportovní tituly od EA Sports, dostane se jim možnost pořádně omrknout Anthem od BioWare a hlavně si budou moci vyzkoušet nový Battlefield. Dosud nebyl oficiálně oznámen, ale víme, že je ve vývoji a že vyjde letos na podzim.

Není to tak dávno, co došlo na rozhodnutí posunout vydání Anthem z letošního podzimu na jaro 2019 a vyklidit tak pole právě novému Battlefieldu. Ten navzdory dřívějším spekulacím s největší pravděpodobností nebude pokračováním oblíbeného Bad Company 2.

Pokud jde o obecnou náplň EA Play, EA slibuje více značek, stovky stanic, na nichž si budete moci připravované hry zahrát, více zábavy a nějaké to překvapení. Ti, kteří se nemohou dostavit na místo konání, budou moci samozřejmě vše důležité sledovat přes internet, tedy přes web EA, YouTube, sociální sítě a další obvyklé kanály.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama