Life by You Novinka Life by You je nová konkurence pro sérii The Sims

Life by You je nová konkurence pro sérii The Sims

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Stojí za ní Rod Humble, který má s tímto žánrem bohaté zkušenosti.

Reklama

Když se řekne simulátor života, asi každému se vybaví série The Sims od Electronic Arts, která už má na kontě čtyři díly a v přípravě je pátý. Na svém poli je poměrně dominantní, ale na akci Paradoxu byl oznámen poměrně seriózní vyzyvatel v podobě hry Life by You. Z prvního teaseru to vypadá, že se bude hrát opravdu velmi podobně. Zajímavé je ale především samotné studio, které na hře pracuje.

Je jím Paradox Tectonic, což je úplně nový tým, jenž ale vede velmi zkušený Rod Humble. Ten působil jako šéf celého labelu The Sims v rámci EA a podílel se na druhém i třetím dílu. Následně odešel do společnosti Linden Lab, která stojí za virtuálním světem Second Life, a několik let ji vedl. Po jeho odchodu a několika letech práce v jiné firmě založil právě studio Paradox Tectonic, jež teď pracuje na konkurenci The Sims.

Informace o hře jako takové bohužel zatím nemáme. Paradox nicméně oznámil, že se podrobnosti dozvíme na speciální akci věnované pouze Life by You, jež proběhne 20. března v 17:00 středoevropského času. Sledovat ji budete moct na YouTube.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama