Life is Strange a Inside pro mobily a tablety
Inside Novinka Life is Strange a Inside pro mobily a tablety

Life is Strange a Inside pro mobily a tablety

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

Zatím ale jen pro iOS na App Store. <strong>Aktualizováno</strong> o trailer a detaily o vydání Life is Strange na Android.

Reklama

Aktualizace: Tvůrci Life is Strange vydali nový trailer, který láká na vydání mobilní verze pro iOS. Společně s ním tu máme i potvrzení toho, že hra zavítá i na Android. Stane se tak začátkem roku 2018.

Mobilní verze Life is Strange přitom disponuje několika novými funkcemi. Kromě očekávané úpravy uživatelského rozhraní pro potřeby dotykového ovládání jde o exkluzivní iMessage samolepky s motivy Life is Strange nebo o možnost sdílet a porovnávat vaše volby s přáteli na sociálních sítích.

Dost možná nejlákavější novinkou je fotografický režim. Ten vám umožňuje pořizovat během hraní fotografie a následně je upravovat pomocí filtrů. Vámi pořízené obrázky navíc lze snadno sdílet.

Původní zpráva (12:41): Společnosti Square Enix a Playdead shodně oznámily vydání svých dvou her pro mobilní platformu iOS. Začneme povedenou epizodickou adventurou Life is Strange, která se začne na App Store prodávat od 14. prosince. První epizoda bude stát necelé tři dolary, druhou a třetí epizodu bude možné dokoupit samostatně, zatímco čtvrtá a pátá epizoda budou k dostání až na začátku roku 2018. Pro zájemce bude v prodeji Season Pass.

Life is Strange je pětidílná epizodická adventura, ve které hrajete za Max Caulfieldovou, která zachraňuje svou kamarádku Chloe. Ve hře hraje velkou roli čas a již vyšla na PC, PS4 a Xbox One. Uvidíme, zda se později přidá i Android a Windows Phone.

Druhá novinka se týká atmosférické 2D puzzle plošinovky Inside, která se na App Store objeví 15. prosince.

„Inside je 2D plošinovka, která rozhodně stojí za pozornost. Pokud vás upoutalo Limbo, tohle dílko by vás zaručeně nemělo minout,“ dočtete se ve verdiktu naší recenze PC verze, která za zajímavě definovaný příběh, nemluvného hrdinu, hutnou atmosféru a okouzlující hádanky dostala 9/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama