Life is Strange: True Colors Novinka Life is Strange: True Colors v nové ukázce

Life is Strange: True Colors v nové ukázce

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Viděli jsme také nové záběry z remasterů jedničky a Before the Storm.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že populární série příběhových her Life is Strange se dočká pokračování s podtitulem True Colors, na kterém pracuje studio Deck Nine. Na dnešní konferenci vydavatele Square Enix jsme se ale dočkali nové ukázky přímo ze hry.

Ta byla zaměřena na hlavní postavu Alex Chen a její zvláštní schopnosti, pomocí kterých dokáže cítit emoce ostatních lidí. To samozřejmě prohlubuje její vztahy s obyvateli městečka a zároveň vytváří úplně nové možnosti dialogů. Vývojáři to ukázali na příkladu Maca, jehož tajemství Alex odhalila a může tím zničit vztah s jeho přítelkyní. Je už jen na vás, jestli tajemství prozradíte nebo si ho necháte pro sebe.

Pokud se Alex setká s velmi silnou aurou, může se aktivně spojit s emocemi tohoto člověka. To vytvoří tzv. novu, v níž Alex prožije vzpomínky a myšlenky dané osoby, aby pochopila její problém. Ne všechny takové krize ale mohou být vyřešeny, některé jsou podle autorů až příliš silné. Rozhodnutí nebudou jednoduchá a mají mít dopad na celou hru.

Life is Strange: True Colors vyjde 10. září na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series.

Hru si můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Kromě toho jsme se dočkali také nové ukázky z remasterované kolekce, která obsahuje první díl a jeho prequel Before the Storm. Změny nejsou příliš velké, ale výsledek můžete posoudit sami. Kolekce vyjde na stejné platformy jako nový díl, ale až 30. září. K dispozici bude také majitelům ultimátní edice Life is Strange: True Colors.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama