Switch verze Life is Strange: Remastered Collection nedorazí včas
Novinka Switch verze Life is Strange: Remastered Collection nedorazí včas

Switch verze Life is Strange: Remastered Collection nedorazí včas

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Opakuje se stejná situace jako v případě True Colors.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že první díl/série Life is Strange a doprovodný prequel Life is Strange: Before the Storm dorazí ve vylepšené remasterované kolekci, která by měla přinést lepší grafickou stránku, upravené nasvícení či přepracované animace a mimiku obličejů.

Tato kolekce následně měla dorazit už 30. září, avšak nakonec došlo k odkladu, kdy nové datum je stanoveno na 1. února 2022.

Nicméně autoři se včera ozvali znovu, kdy oznámili, že tento den stále platí pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a službu Google Stadia, avšak už nikoliv pro Nintendo Switch.

Verze pro tuto hybridní konzoli totiž dorazí o něco později, kdy přesnější nové datum prozatím oznámeno nebylo.

Je tedy evidentní, že vývojáři mají s variantami svých her pro Nintendo Switch docela problémy, jelikož k podobnému odkladu došlo i v případě Life is Strange: True Colors, ale nedávno také u Dying Light 2.

Jestli ovšem titul budete hrát na některé z jiných platforem, tak si můžete v kalendáři zaškrtnout 25. ledna, kdy na oba předělané tituly dostaneme dodatečný pohled.

Na závěr pak připomínáme, že remaster je součástí ultimátní edice Life is Strange: True Colors, takže ti hráči, kteří ji vlastní, ho nemusí kupovat zvlášť.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama