Novinka Switch verze remasterů Life is Strange her konečně dostala datum vydání

Switch verze remasterů Life is Strange her konečně dostala datum vydání

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Varianta nabídne i exkluzivní název.

Reklama

Možná si vzpomenete, že během letoška vyšlo Life is Strange: Remastered Collection, které chtělo přinést vylepšenou verzi prvního Life is Strange a Life is Strange: Before the Storm, leč výsledek se setkal spíše s chladnějšími reakcemi, kdy ve skutečnosti takový remaster ani nebyl příliš potřeba.

Každopádně tato kolekce měla dorazit i na Nintendo Switch, avšak tato varianta byla odložena na neurčito, kdy jsme akorát věděli, že má dorazit ještě letos.

A včera jsme se stali opět zase trochu chytřejší, kdy jsme zjistili, že tento balíček vyjde na Switchi fyzicky i digitálně 27. září, a to pod jménem Life is Strange: Arcadia Bay Collection.

Autoři navíc slibují, že obě hry byly pro tuto konzoli řádně optimalizovány, tudíž doufejme, že mají pravdu.

Nicméně hráče na Xboxu a PlayStationu by navíc mohlo zajímat, že se pro Life is Strange: Before the Storm chystá patch (na Xbox vyjde ve čtvrtek, na PlayStation v blízké budoucnosti), vylepšující animace postav a rozlišení u různých 2D textur.

Každopádně jakmile vyjde varianta pro zmíněnou "hybridní" konzoli, tak si remastery budete moci zahrát na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One, Xboxu Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama