Limitovaná edice Battlefield 3 v detailech
Battlefield 3 Novinka Limitovaná edice Battlefield 3 v detailech

Limitovaná edice Battlefield 3 v detailech

Michal Burian

Michal Burian

17

<strong>AKTUALIZACE</strong>. Francouzský obchod předčasně prokecl počet zbraní, vozidel a dalších in-game dobrot a doplňků.

Reklama

Aktualizace: Na oficiálním fóru obsah Limitované edice popřel sám komunitní manažer hry. Na konkrétnější informace si tedy budeme muset počkat (thx GiGaB@yt).

Původní zpráva

Do dnešního dne jsme věděli, že Limitovaná edice BF3 obsáhne čtyři legendární multiplayerové mapy z druhého dílu, klasické zbraně a bojovou techniku, unikátní odměny a nové výsledky/trofeje. Díky francouzskému internetovému obchodu MicroMania (thx Bela) ovšem víme přesný počet. Těšit se tak můžete na 10 zbraní a 4 vozidla z Battlefield 2, dalších 12 hodností pro multiplayer, 10 nových psích známek a 8 nových možností pro úpravu postavy, potažmo avatara.

V balení rovněž naleznete již zmíněné čtyři multiplayerové mapy, konkrétně jde o Gulf of Oman, Sharqi Peninsula, Strike at Karkand a Wake Island z BF2.

V pondělí budeme kontaktovat EA, abychom zjistili co je na výše zmíněném pravdy a zda tento počet bude rovněž součástí limitované edice, kterou si již nyní můžete předobjednat u nás v obchodě, kde získáte navíc exkluzivní armádní psí známku s vaším jménem a motivem Battlefield 3 a plakát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama