Limitovaná edice Killzone 3 představena
Killzone Novinka Limitovaná edice Killzone 3 představena

Limitovaná edice Killzone 3 představena

Michal Burian

Michal Burian

6

Prostřednictvím oficiálního PlayStation blogu odhalila společnost Sony limitovanou edici očekávaného pokračování střílečky Killzone. Na co se mohou těšit majitelé konzole PS3 a zejména fanoušci této série?

Reklama

Limitované edice byla pojmenovaná Helghast Edition a za 129,99 dolarů získáte repliku helmy Helghast, která v sobě bude ukrývat zajímavé bonusy, včetně bonusového obsahu ze zákulisí vývoje, knihu s artworky, šestnácti centimetrovou figurku odstřelovače s aktivovaným maskováním a přístup ke stažení kompletního soundtracku, Retro balíčku map z Killzone 2 a zajímavě zpracované dynamické témata.

Kromě výše zmíněného budete mít v multiplayeru na 24 hodin aktivován rychlejší přísun zkušenostních bodů, který vám zajistí až dvojnásobek získaných zkušeností, a bez jakéhokoliv čekání budete mít odemčeny všechny zbraně a schopnosti, což se vyplatí, nemyslíte?

Pokud nesáhnete po limitované edici, tak by vás mohly překvapit i speciální dárky u předobjednávek, které jsou prozatím potvrzeny pouze pro zahraniční obchody. Zahrnují však pouze podobné bonusy, o kterých se můžete dočíst výše – speciální 24 hodinový kód, odemknuté všechny zbraně a Retro balíček map z druhého dílu.

Killzone 3 vyjde 25. února příštího roku exkluzivně pro PlayStation 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama