Limitovaná edice Medal of Honor
Medal of Honor Novinka Limitovaná edice Medal of Honor

Limitovaná edice Medal of Honor

Michal Burian

Michal Burian

Speciální edice válečné akce Medal of Honor nabídne hráčům autentické zážitky příslušníka jednotky Tier 1 v soudobém Afghánistánu. To vše a mnohem víc za cenu standardní edice.

Reklama

Fenoménem moderní války jsou noví protivníci, nové zbraně a noví vojáci, vycvičení k plnění těch nejnáročnějších misí v obtížném terénu. Takovým typem nového vojáka je příslušník jednotky Tier 1 a 12. října 2010 dostanou příznivci série Medal of Honor příležitost konečně na vlastní kůži zakusit, jaké to je být elitním bojovníkem. Společnost Electronic Arts oznámila vydání Limitované edice Medal of Honor, která hráčům zajistí exkluzivní přístup k MP7, což je výjimečná zbraň, využívaná příslušníky Tier 1 při bojových operacích. Majitelé Limitované edice budou mít rovněž od prvního dne výhody v podobě doplnění výzbroje o brokovnice TOZ-194 a 870MC2, zatímco ostatní si budou muset počkat na to, až se jim podaří zmíněné zbraně odemknout.

„Přístup k MP7, umožní hráčům vyzkoušet si zbraň, která je speciálně designována pro jednotky speciálního nasazení,“ vysvětluje Greg Goodrich, výkonný producent Medal of Honor. „Je lehká, má vysokou kadenci a projektil z její hlavně dokáže prorazit neprůstřelnou vestu. S MP7 se zachází podobně jako s pistolí, přesto se v akci využít i jako útočná puška.“

Dále získáte:

Díky této speciální edici získáte mnohem dřív přístup k jednotce Tier 1 – vousatý voják, který vypadá jinak než ostatní a disponuje speciální kamufláží.

Třída Spec Ops - Speciální kamufláž - Hráči získají speciální kamufláž, která jim na bojišti pomůže se schovat mezi přírodními porosty, aniž by byli viděni.

Medal of Honor opouští poprvé za 11 let své existence bojiště 2. světové války a vstupuje do soudobého Afghánistánu, zmítaného válkou, viděného očima malé skupiny fiktivních postav. Hráči se rovněž seznámí s operativcem jednotky Tier 1, elitním příslušníkem relativně neznámých speciálních sil americké armády, působících pod přímým velením National Command Authority (tvořené prezidentem a ministrem obrany USA) v misích, které nelze svěřit nikomu jinému.

Limitovaná edice Medal of Honor bude za cenu standardní edice a vyjde 12. října 2010 v Severní Americe a 15. října v Evropě, a to ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Limitovanou Tier 1 edici obdrží všichni zákazníci, kteří si hru již předobjednali nebo předobjednají prostřednictvím obchodu Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama