Limitovaná edice zlaté a stříbrné PlayStation 4, Crash či NHL 18 s dárkem
Novinka Limitovaná edice zlaté a stříbrné PlayStation 4, Crash či NHL 18 s dárkem

Limitovaná edice zlaté a stříbrné PlayStation 4, Crash či NHL 18 s dárkem

Redakce

Redakce

Dárek za vysvědčení pro vaší ratolest nebo odměna pro vás.

Reklama

Hledáte vhodný dárek za vysvědčení pro svou ratolest? Chcete koupit něco pro sebe, abyste se o letních prázdninách nenudili? V tom případě máme pro vás v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk lákavou nabídku.

Za pár dnů se začnou prodávat kusově velmi limitované edice konzole PlayStation 4 ve zlaté (CZ/SK) a stříbrné barvě (CZ/SK) za 8490 Kč/318,99€. Nákupem získáte nejen konzoli, kterou ve vašem okolí nebude nikdo mít, ale rovněž dva ovladače DualShock 4 v barvě konzole, abyste si vybrané pecky užili ve dvou.

Pokud preferujete spíše černou barvu, tak zvolte PS4 Slim s pevným diskem o kapacitě 500 GB, u které jsou v balení dvě hry pro rodinné dobrodružství: Crash Bandicoot N.Sane Trilogy a Ratchet & Clank. Stojí 8490 Kč/332,99€.

Jestliže už PS4 máte, tak to by vám ve sbírce neměl chybět titul Crash Bandicoot N.Sane Trilogy za 999 Kč/34,99€. K němu vám navíc dáme dárek v podobě samolepek s ikonickým hrdinou. N.Sane Trilogy je kolekce prvních tří dílů Crashe Bandicoota z PlayStation 1. Najdete zde kompletně znovu vytvořené hry Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back a Crash Bandicoot 3: Warped v moderním zpracování, ale se starou dobrou hratelností.

Těšíte se na nové NHL 18? Máme pro Vás super dárek! K předobjednávce NHL 18 na Xzone.cz a GameExpres.sk získáte hokejový puk s podpisem Dominika Haška. Legendární Dominátor pomohl českému nároďáků k mnoha úspěchům a vy můžete mít puk s jeho podpisem doma společně s hrou. Třeba vám přinese štěstí v boji o zlato s našimi chlapci, kterým se v současné době moc nedaří, nebo vyhrajete Stanley Cup.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama