Novinka Logitech představil vlastní přenosnou konzoli

Logitech představil vlastní přenosnou konzoli

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Android Android

Cílí zejména na předplatitele herních služeb.

Reklama

Společnost Logitech na své akci Logi Play představila vlastní přenosnou konzoli. Zařízení se jmenuje Logitech G CLOUD Gaming Handheld a vzniká s přispěním čínského Tencentu. O spolupráci těchto dvou firem jsme vás informovali začátkem srpna, takže nejde o nic překvapivého.

Handheld je určen pro streamované hry v cloudu. Zařízení tedy v první řadě cílí především na předplatitele služeb jako Game Pass nebo Geforce Now. Logitech G CLOUD ostatně na svých stránkách propaguje i samotný Microsoft, který láká na jeho spojení s vlastní službou Xbox Cloud Gaming.

Zařízení bude možné použít i na hraní Android her nebo pro přenos obrazu z konzole Xbox i Steamu (prostředním SteamLinku). Z pohledu hardwaru se handheld pochlubí procesorem Snapdragon 720G, nízkou hmotností 463g, baterií s výdrží minimálně 12 hodin a 7-palcovým dotykovým displejem s FullHD rozlišením.

Logitech G CLOUD Gaming Handheld vstoupí do prodeje nejprve v Severní Americe už v říjnu letošního roku. K nám by se zařízení mělo podívat někdy v příštím roce. Cena byla stanovena na 349 eur, což představuje přibližně 8600 korun.

Logitech představil vlastní přenosnou konzoli
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama