Lokalizace Murdered: Soul Suspect by se nevyplatila
Murdered: Soul Suspect Novinka Lokalizace Murdered: Soul Suspect by se nevyplatila

Lokalizace Murdered: Soul Suspect by se nevyplatila

Michal Burian

Michal Burian

21

Z konzolových verzí Thiefa je největší zájem o PlayStation 4 verzi, které se objednalo čtyřikrát více než PS3 verze.

Reklama

Cenega v týdnu oznámila, že vydá polskou verzi připravované detektivky Murdered: Soul Suspect. O polské tituly bude obohacena nejen PC verze, ale i obě generace konzolí. Xbox One prostřednictvím aktualizace.

V návaznosti na tuto zprávu jsem kontaktoval českou Cenegu, zda náhodou neplánují české titulky. Odpověď bohužel byla negativní.

"Lokalizace této hry do CZ není v plánu. Vypadá sice velmi zajímavě, ale v tomto případě je téměř jisté, že by se to nevyplatilo," konstatoval Chalid Himmat, vedoucí marketingového oddělení v tuzemské Ceneze, pro Zing.cz

Nerad končím článek nějakou špatnou zprávou, tak ještě jedna maličkost. Cenega dnes na svém oficiálním Facebooku odhalila, že z konzolových verzí Thiefa je největší zájem o PlayStation 4 verzi.

"Z konzolových verzí je největší zájem o PS4 Thiefa, které se ukradlo… pardon objednalo čtyřikrát více než PS3 verze a dokonce 6x více než Thiefa pro Xbox 360."

Doufejme tedy, že tohle bude jedna z těch potřebných pák na vydavatele, aby častěji povolili lokalizovat konzolové verze. Nejen ty PC.

Ve hře Murdered: Souls Suspect se ujmete role detektiva Ronana O'Connor (respektive jeho ducha), jenž poté, co byl zavražděn, uvízl v limbu. Je na vás, abyste za pomoci Ronanových nových nadpřirozených schopností našli vraha a předvedli jej před spravedlnost.

Ronan může zcela svobodně prozkoumávat město Salem, kde se čin odehrál, ovšem přímá komunikace se smrtelníky je vyloučena. Naštěstí dokáže číst a ovlivňovat jejich myšlenky a takto vést je k odhalení vraha. O akční elementy se pak starají střety s démony, se kterými se musíte poprat o svou duši.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama