Lov dinosaurů v ARK na Xboxu One započne 16. prosince
ARK: Survival Evolved Novinka Lov dinosaurů v ARK na Xboxu One započne 16. prosince

Lov dinosaurů v ARK na Xboxu One započne 16. prosince

Michal Burian

Michal Burian

7

V předběžném přístupu i na konzoli od Microsoftu.

Reklama

16. prosince se v rámci programu Xbox Game Preview začne na konzoli Xbox One prodávat rozpracovaná verze vcelku zajímavé survival akce ARK: Survival Evolved.

Studio Wildcard v červnu letošního roku spustilo předběžný přístup pro PC verzi na Steamu a mezi tím pracuje nejen na pravidelných aktualizacích pro PC verzi, ale rovněž na Xbox One verzi. Ta se dostala do fáze, kdy si ji budou moci hráči koupit a zahrát.

Pokud se rozhodnete si za 35 dolarů koupit hru v programu Xbox Preview, tak se musíte smířit s tím, že updaty nebudou vycházet tak často jako na Steamu. Nicméně Wildcard slibují, že aktualizace budou k dispozici maximálně s dvoutýdenním odstupem.

ARK: Survival Evolved je naplánováno na červen 2016 pro PC a konzole. Jisté je, že finální verze bude stát víc než 35 dolarů, respektive 27,99€ na Steamu.

Připomeňme, že v ARK se stanete lovcem na ostrově plného dinosaurů a jiných hráčů. Nejprve si musíte obstarat základní životní potřeby; jídlo a vodu. Více se o hře dočtete v našem preview s dojmy z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama