Lovcem démonů v hororu Shadows of the Damned
Shadows of the Damned Novinka Lovcem démonů v hororu Shadows of the Damned

Lovcem démonů v hororu Shadows of the Damned

Michal Burian

Michal Burian

1

Chystaná hororová akční adventura Shadows of the Damned od japonských expertů (Suda 51 a Shinji Mikami) se nám okrývá prostřednictvím galerie nových obrázků.

Reklama

V Shadows of the Damned se vžijeme do profesionálního lovce, chcete-li zabijáka, démonů Garcia Hotspura, který je jednoho dne vyslán do světa démonů, aby splnil nelehký úkol – musí zachránit svou ztracenou lásku tím, že zabije hlavního šéfa démonů.

Garcia bude mít k dispozici nejrůznější zbraně, včetně speciální brokovnice, a také zajímavě vypadající motorku. Využívat bude ale především světlo, které pomůže nejen při zabíjení nepřátelských monster, ale také při řešení různých hádanek, půjde totiž o hlavní prvek celé hry.

Shadows of the Damned vypadá na velmi zajímavou akční adventuru, kterou má na starost studio Grasshopper Manufacture (např. No More Heroes 2), v němž pracuje mj. i dva talentovaní vývojáři - Shinji Mikami (Resident Evil série) a Goichi Suda (aka Suda51 - ten co dělá s Kojimou na Projectu S)

Shadows of the Damned bylo oznámeno na loňském TGS a vyjít by mělo letos v létě pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360. Více informací bychom se o titulu měli dozvědět nejspíš během GDC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama