Mad Katz představuje klávesnici s logem Half-Life 3
Novinka Mad Katz představuje klávesnici s logem Half-Life 3

Mad Katz představuje klávesnici s logem Half-Life 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

17

Známý výrobce herních periferií Mad Katz představil formou traileru jejich novou klávesnici. Ten se mimo jiné řadí mezi další ukázku ultimátního trollingu v rámci nejočekávanějšího titulu od Valve.

Reklama

V traileru na chystanou herní klávesnici můžete vidět vše podstatné. Nasvícení, množství přídavných tlačítek, propracovaný displej, možnost uspořádat si klávesy podle sebe, měnit základní rozměry, zkrátka opravdu vše, co vůbec může kohokoliv na něčem takovém zajímat. Cena bohužel není nejpříjemnější, v oficiálním obchodě Mad Catz je už nyní k dostání za 300 dolarů.

Člověk ani nemusí být kdovíjak bystrý pozorovatel, aby si v traileru všiml jedné zvláštnosti, která vzhledem k událostem posledních dnů působí přinejmenším zvláštně. Ano, jasně viditelné logo Half-Life 3. Buď tedy Valve s Mad Katz navázalo nějakou formu partnerství, které ještě bude mít dohru, nebo si zase někdo dělá dost nemístným způsobem srandu. Pokud ale původně mělo být HL3 na Gamescomu oznámeno, jako že mělo, dávalo by to smysl. Ale i tak, kdo si s námi vsadí na druhou možnost?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama