Mad Max v dubnu příštího roku a Just Cause 3 až v létě 2015?
Just Cause 3 Novinka Mad Max v dubnu příštího roku a Just Cause 3 až v létě 2015?

Mad Max v dubnu příštího roku a Just Cause 3 až v létě 2015?

Michal Burian

Michal Burian

5

Prozradil to sám šéf studia Avalanche. Co je na tom nakonec pravdy a jak to vše bude?

Reklama

Christofer Sundberg, šéf tvůrčího celku Avalanche Studios, na svém osobním LinkedIn profilu prozradil data vydání Mad Maxe a Just Cause 3 (thx Videogamer), i když hry přímo nejmenoval, ale popisek obou her dává jasně najevo, že půjde právě o tyhle dvě.

"První licencovaná hra, vyvinutá na základě známé filmové licence, je naplánovaná na duben 2014," píše Sundberg ve svém profilu. To samozřejmě patří akci Mad Max.

Druhý popisek už směřuje na očekávané Just Cause 3, na které si ale počkáme: "Neohlášená sandboxová akce, pokračování velmi známé herní série, od Avalanche Studios z New Yorku bude dokončena v červnu 2015 pro next-gen platformy."

Je zajímavé, že by Mad Max měl vyjít již v dubnu příštího roku. O hře se prozatím moc nemluvilo, žádná reklamní masáž také neproběhla. Každopádně o všem rozhodne až Warner Bros, který je vydavatelem.

To Just Cause 3 má ještě spoustu času pod záštitou společnosti Square Enix. Pokračování oblíbené sandbox akce nebylo ještě oznámeno a dá se předpokládat, že bychom se první informace mohli dozvědět v červnu na E3 2014. Pokud je tedy pravdou, že by titul vyšel až v létě 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama