Malá ochutnávka nových gameplay záběrů ze Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Malá ochutnávka nových gameplay záběrů ze Zaklínače 3

Malá ochutnávka nových gameplay záběrů ze Zaklínače 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

56

Video, které shrnuje masivní akci pro novináře z celého světa, nabízí mimo jiné letmý pohled na sérii dosud neviděných gameplay záběrů ze Zaklínače 3 <strong>+ nový screenshot a artwork</strong>.

Reklama

Možná jste zaznamenali, že CD Projekt RED uspořádal ve Varšavě, Sydney a San Franciscu speciální akce, na kterých si mohli novináři z celého světa poprvé na vlastní kůži vyzkoušet Zaklínače 3. My jsme na akci bohužel chyběli, ale přísaháme, že jsme za to nemohli.

Dojmy účastníků si budeme moci přečíst už 26. ledna, ale ještě před tím vývojáři vydali video, které nabízí letmý pohled na tuto událost a také sérii nových gameplay záběrů. Jde sice o krátkou ukázku, která trvá sotva minutu a zahrnuje spíše nahodilé záběry, ale jak se říká, určitě je to lepší, než nic. Celé video navíc obsahuje české titulky.

Další gameplay bychom měli vidět v rámci streamu serveru GoG.com, který se uskuteční v pondělí od 20:00 našeho času. A pokud chcete ještě víc, snad vás uspokojí alespoň nový screenshot a artwork, který pochází ze zahraničního magazínu Hyper.

Předobjednejte si Zaklínač 3 v našem obchodě GameExpres.cz na PC za 1099 Kč a na konzole PlayStation 4 a Xbox One za 1499 Kč. Všechny verze obsahují české titulky a navíc dostanete postupně 16 DLC zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama